Sorina și-a pus viața pe pauză pentru „Bravo, ai stil!” 2023. Cea de-a doua ediție a sezonului cu numărul 8 „Bravo, ai stil!” i-a ținut astăzi, 3 aprilie, pe telespectatori lipiți de micile ecrane.

A doua ediție a început la ora 19:00, pe noul post de televiziune, Kanal D2. Cele 10 concurente încep să se obișnuiască cu show-ul de fashion și renunță la emoții, dar și la inhibiții.

În cea de-a doua ediție a „Bravo, ai stil!” 2023, Sorina a pășit încrezătoare în platoul emisiunii, într-o ținută desprinsă din alte timpuri.

Sorina și-a pus viața pe pauză pentru „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra din Ploiești și-a transformat afacerea pentru a realiza doar ținute pentru emisiune

Sorina este concurenta care a deschis ediția cu numărul 2 din sezonul 8 al „Bravo, ai stil!”.

Tânăra a mai scăpat de emoțiile din prima ediție a emisiunii și a mărturisit că este mai determinată ca niciodată să ia acasă marele premiu.

„Evident că îmi doresc să câștig Ilinca, dacă eu nu-mi doresc lucrul acesta cel mai mult, cine ar putea să o facă în locul meu? Același lucru l-am spus și în culise, și o să fac tot ce îmi stă în putință să fac ținute extraordinare, astfel încât publicul meu să mă aprecieze și să mă voteze, astfel încât să ajung în marea finală și, de ce

nu, să fiu câștigătoarea acestui concurs.”, a spus Sorina, în ediția de luni, 3 aprilie, a „Bravo, ai stil!”.

Citește și: Ilinca Vandici, declarații în exclusivitate la ”Teo Show” despre noile concurente ale emisiunii fenomen „Bravo, ai stil!”: „O să le iubiți, o să le votați”. Noul sezon începe mâine, 2 aprilie, pe Kanal D2

Concurenta, care deține mai multe afaceri, a mărturisit că tocmai pentru care are aspirații foarte mari în cadrul competiției, și-a pus atelierul de creație pe pauză.

Acum, echipa de croitorese a tinerei se ocupă doar de ținutele pe care Sorina își dorește să le îmbrace în emisiune.

„Mi-am oprit toate comenzile din atelier momentan și mă ocup strict de ținutele pentru acestă emisiune. Și aceasta, din seara aceasta, este realizată tot de mine și am încercat să abordez o tematică pe care, nu neapărat că nu aș purta-o, dar nu mi-ar fi confortabilă în viața de zi cu zi.”

, a mai spus concurenta.

Ținuta Sorinei nu a reușit să impresioneze, însă concurenta a obținut trei steluțe de la jurați

În ediția cu numărul 2 a „Bravo, ai stil!” 2023, Sorina a ales o ținută desprinsă din alte vremuri, pentru că se pregătea să meargă la un adevărat conac boieresc, așa cum i-a povestit tânăra Ilincăi.

Chiar dacă piesele vestimentare au fost pe placul juraților, iată că aceștia nu au fost dați pe spate de machiajul tinerei și de modul în care aceasta a accesorizat piesele vestimentare.

„Mi se pare că ai exagerat puțin și cu eyeliner-ul, și cu buzele. Păstrează totul mai minimal la nivelul ochilor”, a spus Alexandru Abagiu.

Citește și: Imagini exclusive# O nouă televiziune, Kanal D2, va intra în viața milioanelor de români, începând din această seară, de la 19:00!

„Accesoriile nu sunt tocmai fericit alese.”, a mărturisit și Raluca Bădulesscu.

„S-a încercat un look. Dacă am intra în detalii, ne-am îndepărta de realitate. Dar nu o să ne îndepărtăm așa ușor de realitate.”, a completat Maurice Munteanu.

Chiar dacă cei trei jurați nu au fost dați pe spate de ținuta Sorinei, concurenta a reușit totuși să obțină trei steluțe din partea lui Maurice Munteanu, a Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu.