Cine este Sorina, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. Noul sezon al celei mai iubite emisiuni de fashion din țara noastră a debutat pe 2 aprilie 2023, la noul post de televiziune, Kanal D2. 

Cele 10 concurente care au trecut de castingul la care au luat parte sute de persoane au pășit în platoul „Bravo, ai stil!”. Printre acestea se numără și Sorina, care la de 23 de ani conduce o afacere. 

Cine este Sorina, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8?  

Sorina locuiește în Ploiești și este absolventă a facultății de Arte și Design în Modă. Chiar dacă are doar 23 de ani, aceasta a preluat afacerea tatălui său, pe care o conduce deja de ceva timp. Este vorba despre o firmă de construcții electrice. De asemenea, aceasta are un atelier de creație în Ploiești și alte două showroom-uri de prezentare pentru produsele pe care angajații ei le confecționează. 

Citește și: Andreea Mantea a ajuns față în față cu Jurații, la “Bravo, ai stil!” “Doamne, ce frumos este! Mă descurc?”

Tânăra este foarte mândră de echipa de croitorese pe care o coordonează și este foarte încrezătoare că va aduce în fața juraților și a telespectatorilor doar ținute deosebite. 

Sorina a dezvăluit care este în opinia ei calitatea pe care trebuie să o aibă viitoarea câștigătoare „Bravo, ai stil!” 

Tânăra antreprenoare se consideră o persoană creativă, ambițioasă, sinceră, competitivă și care nu duce lipsă de simțul umorului. În ceea ce privește stilul ei vestimentar, Sorina spune că acesta este unul îndrăzneț și extrem de bine conturat. 

Sorina consideră că posedă toate calitățile necesare pentru a obține titlul de „cea mai stilată femeie din România”. În opinia ei, cel mai important atu pe care o concurentă trebuie să îl aibă pentru a obține marele premiu este educația, completată de rafinament. 

Citește și: Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai i-a surprins cu întrebări roșii pe jurații de la “Bravo, ai stil!, chiar la filmările show-ului

„Am 23 de ani, locuiesc în Ploiești. Am terminat Facultatea de Modă UNARTE și gestionez afacerea tatălui meu, pe care am preluat-o ulterior. Am foarte mare încredere în mine pentru că îmi cunosc potențialul, creativitatea.

Am foarte mare încredere în echipa mea de croitorese. Sunt sigură că ținutele mele vor fi apreciate de către jurați pentru că sunt capabilă să diversific extrem de mult și să adaptez ținutele în funcție de tematicile pe care mi le-am propus de la început. Îmi place să trăiesc la un nivel extrem de înalt, acesta este motivul pentru care muncesc extrem de mult. Îmi doresc să fiți alături de mine și să îmi scrieți să îmi spuneți dacă vor fi pe placul vostru ținutele pe care le-am ales.
Pentru această competiție o să-mi plănuiesc doar ținutele, eu sunt o fire extrem de spontană și las lucrurile să decurgă natural. Principala calitate pe care trebuie să o aibă câștigătoarea „Bravo, ai stil!” trebuie să fie în primul rând educația, creativitatea, rafinamentul, iubirea față de modă și tot ce înseamnă partea asta de design vestimentar. Eu consider că am aceste lucruri deci m-aș vedea o finalistă în această emisiune.”
, a spus Sorina, în ediția din 2 aprilie a „Bravo, ai stil!”.  

Puteți urmări sezonul 8 al celei mai iubite emisiuni de fashion din România de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la Kanal D2.