Jurații au rămas cu gura căscată când au văzut cum a venit Jasmine îmbrăcată. Până acum, Jasmine a optat mai mult pentru ținute cuminți. Iată însă că în cea de-a patra ediție a sezonului cu numărul 8 din „Bravo, ai stil!”, concurenta a mai renunțat la inhibiții și a ales o ținută inedită.

Tânăra s-a aranjat pentru o dimineață inedită, chiar la celebra Fontana di Trevi, însă nu oricum, ci după o noapte nebună, în care aceasta a rămas fără haine.

Jurații au rămas cu gura căscată când au văzut cum a venit Jasmine îmbrăcată

Concurentele nu au fost uluite de ținuta pe care a prezentat-o Jasmine pe data de 5 aprilie 2023. Tânăra studentă a ales să combine o salopetă mulată, din dantelă neagră cu un trench și sandale albastre.

Citește și: Ilinca Vandici și jurații „Bravo, ai stil” 2023, primele impresii despre concurentele sezonului 8: „Am identificat câteva personalității extrem de puternice”

Iată că alegerea vestimentară a aspirantei la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a reușit să îl impresioneze pe Maurice Munteanu, care i-a dezvăluit tinerei că vede în ea un tipar foarte rar de feminitate.

„Nu știu dacă ți-a mai spus cineva până acum, dar tu ai o feminitate profund optzecistă. Întâlnesc destul de rar, spre foarte rar asta. E o chestie care trebuie intens exploatată, pentru că acolo poți construi un personaj nu că tulburător, tip buldozer la nivel de impact.

Dar trebuie să înveți să folosești parfumuri foarte grele, să înveți să machiezi intens o anumită zonă.(...) Look-ul pe care l-ai conturat mie îmi place foarte mult. Coșul este groaznic, nu mă omor după geantă, dar look-ul per total îmi place foarte mult.”, a spus Maurice Munteanu.

Alexandru Abagiu, propuneri în materie de machiaj pentru Jasmine: „Mi se pare foarte sexy și foarte incitant în același timp”

Și ceilalți jurați s-au bucurat de ținuta propusă de Jasmine. În timp ce Alexandru Abagiu a ținut să îi sugereze concurentei o nouă variantă de make-up, Raluca Bădulescu a ținut să vadă cu ochii ei cum arată ținuta tinerei, dacă aceasta renunță la trench.

„Mie îmi place foarte mult look-ul. Îmi plac sandalele, îmi place mix-ul ăsta de albastru cu dantelă, mi se pare foarte sexy și foarte incitant în același timp.

E genul de ținută pe care nu o privești doar așa, ci apare întrebarea super simplă: ce are pe dedesubt. Nu știu ce să spun despre machiaj. Mi-ar fi plăcut, în aceeași idee cinematografică, având în vedere că e ziua de după și că mergi de dimineață la Fontana di Trevi să nu fi foarte machiată și să ai doar un ruj, cum spunea și Maurice”, a spus Alexandru Abagiu.

Citește și: Ținuta Alinei i-a împărțit pe jurați în două tabere. Raluca Bădulescu nu s-a putut abține în momentul în care a văzut cum s-a prezentat concurenta: „Ce este topul ăsta? Ce vrea să fie el în viața omului?”

„Având în vedere că suntem la „Bravo, ai stil!” voi trebuie să aveți mereu ținutele pregătite. Indiferent că vreți să păreți misterioase, pentru că noi vă întrebăm ce aveți pe dedesubt.(...) O să ne ia salvarea sezonul ăsta. Femeia a venit propusă pe sex și stai îmbrăcată până în gât când pe dedesubt ai comorile universului, din cauza unei etichete”, a încheiat Raluca Bădulescu.

Așa cum era de așteptat având în vedere jurizarea, Jasmine a primit trei steluțe din partea juraților.