Jasmine l-a dat pe spate cu look-ul ei pe Alexandru Abagiu. Cea de-a treia ediție din sezonul cu numărul 8 al „Bravo, ai stil!” a făcut-o pe Jasmine să aibă o adevărată revelație.

Tânăra concurentă a vrut să scape de monotonia cu care se confruntă în ultimul timp, așa că a decis să cumpere un bilet de avion spre una dintre cele mai râvnite destinații de vacanță, în care luxul și distracția sunt la ele acasă.

Jasmine l-a dat pe spate cu look-ul ei pe Alexandru Abagiu. Raluca Bădulescu nu a fost deloc de acord cu povestea Jasminei

Jasmine a ales ca, în cea de-a treia ediție a celei mai iubite emisiuni de fashion din țara noastră, să prezinte o poveste care are în centru o destinație de vacanță la care mulți români visează.

Tânăra a decis că vrea să se relaxeze pe plajele din Ibiza, așa că nu a stat mult pe gânduri și s-a pregătit de plecare.

„Mi-am dat seama despre mine că am avut o viață cam plictisitoare, așa că m-am hotărât să mă urc în avion și să am zbor direct: Ibiza. Și am ajuns în Ibiza, poate mănânc ceva și mai pe seară îmi vine vibe și de club.”

, a spus Jasmine.

Citește și: Dialog neașteptat între Alexandru Abagiu și Beatrice, în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023. Ce l-a deranjat pe jurat: „Aș aprecia dacă mă și asculți când vorbesc”

Raluca Bădulescu nu a fost însă deloc încântată de povestea pe care tânăra a ales-o pentru a-și susține ținuta. 

„Te duceai mai bine în America de Sud, dar tocmai acolo (n.red.

în Ibiza) te-ai găsit”, a fost reacția Ralucăi Bădulescu.

Nici Beatrice nu a fost de acord cu look-ul pe care Jasmine l-a ales pentru a se distra atât ziua, cât și seara, în cluburile care dau startul distracției.

„Din vastele mele cunoștințe, Ibiza este totuși o locație așa mai pe lux, mai pe opulență. Asta, cum zicea Raluca, este un look mexican, un boho.

Aș fi ales altceva, puțin mai pe lux.”, a spus Beatrice.

Maurice Munteanu nu a putut digera look-ul propus de Jasmine, însă pe Alexandru Abagiu l-a dus în al nouălea cer

Ținuta cu influențe boho pe care a prezentat-o Jasmine nu a fost deloc pe placul lui Maurice Munteanu, care a criticat destul de tare combinația vestimentară pe care concurenta a realizat-o.

„Tu ai vrut să faci un look foarte corect. Să știi că această cămașă care are o influență clară în zona unei jachete tip parka, nu se potrivește neapărat cu fusta, pentru că și fusta este creață. Ți-ar fi trebuit ceva cu talie mai înaltă. Eu aș fi pus o fustă conică, midi, din denim.”, a spus Maurice Munteanu.

Chiar dacă la capitolul haine Alexandru Abagiu a fost în asentimentul lui Maurice, la partea de beauty acesta a fost cu adevărat dat pe spate de către alegerea pe care a făcut-o Jasmine.

Citește și: Carina nu i-a impresionat pe jurați în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023! Raluca Bădulescu: „Ținuta pare făcută la mișto”

Pentru că machiajul și coafura pe care le-a prezentat concurenta au fost cu adevărat pe gustul lui Alexandru Abagiu, acesta a scos evantaiul, care a devenit din acel moment simbolul pe care juratul îl va folosi atunci când va fi impresionat de alegerile concurentelor.

„Draga mea, sunt de acord cu Maurice cu toată partea asta legată de haine. O să mă axez direct pe partea de beauty pentru că din punctul meu de vedere tu ești apariția în această seară din platoul „Bravo, ai stil!”. Mi se pare că părul, look-ul pe care l-ai prezentat este foarte fresh, foarte proaspăt, și este exact genul de look cu care le văd pe tinerele din ziua de astăzi mergând într-o seară, undeva, să se distreze, pe relaxat. Un sfat îți dau, când decizi să-ți faci această cărare, folosește o pensulă de machiaj retează. Cu corectorul pe care îl ai în mod normal ștanțezi ușor cărarea respectivă. Devine mult mai exactă, mult mai definită și dă mai multă atenție părului, care îmi place așa sălbatic. Repet, este unul dintre cele mai bune look-uri din platou. Așa fac (n.red. a scos evantaiul) când îmi place ceva. Ăsta va fi semnalul fetelor când ceva îmi place foarte mult.”, a spus Alexandru Abagiu.

Pe de altă parte, Raluca a ținut să puncteze ușorul dezinteres pe care Jasmine l-ar prezenta față de ceea ce se petrece în platou atunci când se află pe scaun. Însă, la capitolul ținută, jurata a fost plăcut surprinsă de propunerea Jasminei.

„Jasmine, eu nu înțeleg ceva. Te-am urmărit pe parcursul emisiunii. Tu ești plină de viață, ești energică. Cât stai pe scaun ești complet dezinteresată.(...) Pari plictisită. Așa îmbrăcată n-ai ce să cauți, decât dacă mergi la petrecerile băștinașilor. Ținuta te dezavantajează din punct de vedere fizic, dar e corectă.”, a mai spus Raluca Bădulescu.