Carina a venit în a doua zi cu o ținută care nu le-a convins deloc pe celelalte concurente. Tânăra a dezvăluit că prietena ei își deschide un restaurant și se îndreaptă spre deschiderea lui, care se poate termina cu o petrecere între apropiați.

Citește și: Carina nu i-a impresionat pe jurați în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023! Raluca Bădulescu: „Ținuta pare făcută la mișto”

Iris i-a transmis colegei sale că ținuta nu transmite foarte multe și așteaptă să vadă mai multă creativitate din partea Carinei. Iată ce au spus jurații despre ținuta concurentei, în a treia ediție „Bravo, ai stil” 2023. 

Raluca Bădulescu a accesorizat-o pe Carina, în a treia ediție „Bravo, ai stil” 2023

Cei trei jurați „Bravo, ai stil” 2023 au complimentat-o pe Carina pentru frumusețea ei, însă au fost anumite elemente stilistice care au lipsit.

Alexandru Abagiu: Pe privitorul ăsta l-ai cucerit. Vreau să îți ridic puțin moralul. Mi se pare că e ceva super asumat. Îmi place că e minimal, dar destul de ușor de purtat. În partea capului ești exemplul perfect de cum se utilizează un fard alb. Ce ai făcut tu acum e fin, balansul de alb și accent care trebuie folosit cum trebuie.

Maurice Munteanu: Nu trebuie să faci neapărat tipul cuiva de styling, piese vintage, fiecare trebuie să facă styling-uri care să se muleze pe personalitatea, arătând o doză de creativitate. Dacă te-aș vedea așa aș spune că ești foarte frumoasă. Accesorizarea are de suferit, sunt timide și nu marchează nimic.

Raluca Bădulescu a decis să sară în ajutorul Carinei și să îi arate cum ar fi putut să accesorizeze ținuta.

Jurata s-a ridicat de la masă și i-a dat accesoriile ei concurentei, pe acre a pus-o să defileze încă o dată.

Raluca Bădulescu: Fii atentă, scoate geanta, arunc-o! Pui mai multe accesorii, că nu vă place deloc cu accesorii. Pui o geantă aurie, frumos.

În a treia ediție a emisiunii „Bravo, ai stil” 2023, Carina a obținut două steluțe, din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu.