Constanția a scos-o din minți pe Raluca Bădulescu. În cea de-a patra ediție a celei mai iubite emisiuni de fashion din țara noastră, Constanția a ales să poarte o ținută extrem de casual.

Concurenta a venit în platou îmbrăcată într-o pereche de blugi pictați cu personaje din cele mai cunoscute desene animate ale copilăriei, pe care i-a asortat cu un cardigan roșu și o pereche de pantofi cu toc.

Constanția a scos-o din minți pe Raluca Bădulescu. Jurata nu mai acceptă ținute neadecvate competiției „Bravo, ai stil!”

Outfit-ul pe care l-a ales Constanția a enervat-o cu adevărat pe Raluca Bădulescu, și asta pentru că aceasta a considerat că tânăra nu și-a dat suficient interesul să pregătească o ținută demnă de competiția de fashion. În același timp, jurata a lansat un avertisment către toate concurentele sezonului cu numărul 8.

Citește și: Live Stream Online Bravo, ai Stil, sezonul 8- Ediția de miercuri, 5 aprilie 2023- VIDEO. Cum să urmărești online Bravo, ai Stil sezonul 8, pe Kanal D2

Raluca Bădulescu: „Este fix ca genul de ținută cu care venise Carina zilele trecute, cu rochia fucsia cu care alerga prin Herăstrău. Eu nu înțeleg altceva. Cam de câtă vreme știați voi că o să intrați în „Bravo, ai stil!” sezonul 8?”

Constanția: „Două săptămâni aș spune. O săptămână jumătate.”

Raluca Bădulescu: „Cu două săptămâni înainte, aveți 20 și ceva de ani toate, băi băiatule, nu că nu mai dormeam o oră, este cea mai mare șansă. Ați urmărit toate sezoanele până acum, știți pretențiile. Să știți că noi suntem extrem de îngăduitori. Dacă vreți să vă spun părerea mea sinceră, pentru că cred că mă cam enervez așa puțin.

N-o să vă iau din calificative pentru că mă enervez, însă vrea să vă spun asta ca un avertisment real. Toate sunteți pământ de flori. Deci eu sper să învățați foarte repede și să vă redresați foarte repede, nu să faceți ținute de umplutură. Vă aștept cu ținute reale, muncite, gândite.”

Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu au luat-o la rost pe Constanția: „Nu prea am ce să analizez, pentru că asta nu e o ținută”

Maurice și Alexandru Abagiu nu au înțeles alegerea vestimentară a Constanției. Cei doi jurați au luat-o la rost pe tânără, Maurice precizând chiar faptul că nu poate juriza ținuta.

Nici Alexandru Abagiu nu a fost impresionat de propunerea Constanției. Acesta nu a înțeles de ce tânăra alege de cele mai multe ori să nu asorteze genți la ținutele sale.

Alexandru Abagiu: „În primul rând vreau să-ți atrag atenția că ești a doua sau a treia oară fără geantă.

Ai venit în episodul trecut cu pachetul de gravuri, dar din nou este un tertip sau nu știu ce să înțeleg de la tine. Te folosești de toate astea ca să nu ai obiectele pe care ar fi trebuit să le ai. Nu ai genți?”

Citește și: Andreea a intrat în vizorul juraților! Cum a apărut în a treia ediție „Bravo, ai stil” 2023: „Are stilist. Nu e făcut de tine niciodată în viață”

Constanția: „Ba da, am. Doar că mi s-a părut interesant contextul de a folosi o sacoșă de pânză să țin creioanele și aici să îmi pot ține și telefonul.”

Alexandru Abagiu: „Uite, era interesant un penar. Îmi place cum îți stă freza asta. Clar mai poartă părul așa pentru că mi se pare că te avantajează. Îmi place povestea de gloss pe buze pentru că e un context în care nu ai ce să faci foarte mult.”

„Nu prea am ce să analizez, pentru că asta nu e o ținută. Adică ce ai făcut azi nu e o ținută. Pantofii nu sunt nici măcar vintage într-un sens pe care să îl poți exploata. E la mișto.”, a încheiat Maurice Munteanu.