Live Stream Online Bravo, ai Stil, sezonul 8. A patra ediție din sezonul 8 al emisiunii „Bravo, ai stil” 2023 poate fi urmărită și Live VIDEO pe https://kanald2.ro/live.html.

Cea mai urmărită competiție de modă și stil din România a revenit pe micile ecrane pe data de 2 aprilie 2023, la noul canal de televiziune Kanal D2. Cele zece concurente au pășit timide în noul platou al emisiunii, însă intrigile au început să crească de la ediție la ediție.

Live Stream Online Bravo, ai Stil, sezonul 8. Cum puteți vedea emisiunea online

După mai bine de un an de pauză, „Bravo, ai stil” a revenit cu un nou sezon și pe un nou canal de televiziune. Emisiunea de fashion este difuzată de luni până vineri, de la ora 19:00. Masa juriului este formată din trei membri: Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, iar emisiunea este prezentată de către Ilinca Vandici.

În ediția de seara trecută, cele zece concurente au venit în fața juraților cu ținute din ce în ce mai diferite, semn că vor să iasă din zona lor de confort. Emoțiile sunt la cote maxime, iar primele lacrimi de tristețe în urma jurizării au fost deja vărsate în platou.

Citește și: Luiza a izbucnit în lacrimi după jurizare! Copleșită de emoții, concurenta „Bravo, ai stil!”2023 a ieșit din platou: „Chiar nu vreau să plâng la televizor”

S-a schimbat și numărul steluțelor din clasament! Andreea și Sorina se află în topul listei, cu 9 steluțe, în timp ce Milena se află pe ultima poziție, cu 4 steluțe. Situația poate fi oricând schimbată, iar pentru asta nu uitați să urmăriți ediția de miercuri, 5 aprilie 2023!

Ediția de „Bravo, ai stil” 2023 de miercuri, 5 aprilie 2023, poate fi urmărită online, la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro:

https://kanald2.ro/live.html.

Cum puteți găsi Kanal D2 în gripa de programe TV

Kanal D, cel mai nou post de televiziune din România, a fost lansat pe data de 2 aprilie 2023, de la ora 19:00. Canalul este disponibil pe toate rețelele de cablu unde a fost înainte București TV.

Cum puteți să găsiți noul post Kanal D2 în grilă de programe TV, în funcție de operatorul de cablu la care sunteți abonați:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 630
Orange Communications IPTV- poziția 129
Orange TV DTH satelit- poziția 136
Nextgen cablu digital- poziția 15

In cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău de cablu.

Emisiunea "Bravo, ai stil!" poate fi urmărită atât pe Kanal D2, cat si online, live pe Kanal D2, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM.