Sorina a plecat la New York să-și lanseze noua colecție de haine. Pe data de 4 aprilie a fost difuzată cea de-a treia ediție a sezonului cu numărul 8 din „Bravo, ai stil!”.

Anul acesta, concurentele de la emisiunea de fashion au aspirații mai mari ca niciodată și sunt dispuse să muncească foarte mult pentru ca acestea să devină realitate.

Sorina a plecat la New York să-și lanseze noua colecție de haine. Tânăra are planuri mari pentru viitor

Ediția a treia din „Bravo, ai stil!” 2023 le-a făcut pe concurente să vină cu povești care mai de care mai interesante. La fel a făcut și Sorina care, chiar dacă deține și conduce mai multe afaceri în Ploiești, își dorește să se extindă peste hotare.

Citește și: Alina a făcut furori în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023! Comentariul lui Alexandru Abagiu a făcut-o pe Ilinca Vandici să reacționeze: „Atenție, că e măritată!”

Astfel, povestea pe care a prezentat-o Sorina pe data de 4 aprilie în fața juraților a făcut-o pe tânără să viseze la faptul că va lansa o colecție de piese vestimentare chiar pe meleaguri americane, mai exact la New York.

„Mă duc să-mi prezint acolo(n.red. New York) colecția.”, a spus Sorina.

Jurații nu au fost dați pe spate de ținuta Sorinei, însă calificativele pe care le-a obținut concurenta au fost pozitive

Concurentele au fost plăcut impresionante de ținuta pe care a prezentat-o Sorina marți, pe data de 4 aprilie, la „Bravo, ai stil!” 2023.

Partea de beauty pe care concurenta a pregătit-o pentru această ediție se pare că nu l-a impresionat pe Alexandru Abagiu, care i-a explicat Sorinei care sunt lucrurile pe care tânăra putea să le îmbunătățească.

Citește și: Carina nu i-a impresionat pe jurați în a doua ediție „Bravo, ai stil” 2023! Raluca Bădulescu: „Ținuta pare făcută la mișto”

„În ceea ce te privește pe tine, sunt lucruri care ar fi putut să funcționeze dacă le-ai fi făcut puțin mai altfel.

E vorba de acordul fin în contextul ăsta. Uite, faptul că ți-ai lăsat părul îți îngustează fața foarte mult. Tu ești o fată deșteaptă, frumoasă, cu frunte înaltă, lucrul ăsta(n.red. cele două șuvițe late) nu face decât să îngusteze lucrul ăsta. La asta contribuie forma sprâncenelor, nu știu dacă le pensezi așa sau așa le-ai vrut pentru momentul ăsta, dar nu le-ai alungit, ai mers pe dimensiunea pe care o au, axat cumva pe modele moderne din zilele noastre.
Ochii. Ai optat pentru un fard sau un dermatograf negru în partea inferioară, n-ai alungit în niciun fel forma ochiului. Chestia asta îmi păstrează din nou accentul în zona centrală. Toate astea adunate nu fac decât ca toate trăsăturile tale să se concentreze pe centrul feței. Unde mai pui că s-a adăugat un moț în centrul capului.”
, a spus Alexandru Abagiu.

Mult mai impresionată de look-ul final a fost Raluca Bădulescu. Jurata a rămas plăcut impresionată de faptul că tânăra concurentă a ieșit din zona stilistică pe care a prezentat-o în ultimele ediții. 

„Neașteptată alegere de astăzi Sorina pentru că am văzut zilele trecute că te concentrezi foarte mult pe stilul ăsta coconistic, coconistică băboi. Băboi nu este un cuvânt pe care să îl înțelegi în sensul greșit, dar erai mult prea elegantă. Astăzi, ținuta pe care o porți îmi place mult.”, a spus Raluca Bădulescu.