Nici nu a ajuns bine la „Bravo, ai stil!” 2023 că Milena s-a și îndrăgostit! Cea de-a cincea ediție a sezonului cu numărul 8 a fost deschisă de Milena, care a prezentat o ținută de influență asiatică.

Bineînțeles, tânăra a decis să poarte rochia cu pricina pentru că a sperat că, poate, poate, norocul îi va ieși în cale, ceea ce s-a și întâmplat.

Nici nu a ajuns bine la „Bravo, ai stil!” 2023 că Milena s-a și îndrăgostit! Persoana care a revenit în viața tinerei i-a dat lumea peste cap

Primăvara a venit în platoul „Bravo, ai stil!” chiar dacă temperaturile de afară nu sunt tocmai în ton cu data din calendar. Iată însă că luna aprilie a adus dragostea în viața Milenei, chiar dacă aceasta s-a gătit pentru a se întâlni cu un fost partener.

Citește și: Cine este Milena de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8? Tânăra de 23 de ani vrea să ajungă celebră

„În seara aceasta mă întâlnesc după 4 ani de la divorț cu fostul meu soț.(...) El este designer de jocuri video cu animații chinezești și eu am încercat să fiu unul dintre personajele lui, pentru că el a făcut câteva jocuri după mine, am fost muza lui.”

, a fost povestea Milenei.

Maurice Munteanu i-a oferit câteva sfaturi Milenei: „Trebuie să îți asumi”

Iată că și în viața reală a reapărut o persoană importantă pentru Milena, într-un moment total neașteptat pentru tânără.

Jurații nu au pierdut vremea și au îndemnat-o pe tânăra concurentă să se bucure de dragoste și să încerce să primească cu brațele deschise sentimentele plăcute, de iubire.

Milena: „Unul dintre oamenii care a contribuit cel mai mult la modul în care am reușit eu să mă maturizez și să fiu ca persoană și care mi-a fost alături de când ne-am cunoscut, din 2017 până în prezent, cumva n-am mai vorbit noi de un an de zile dar s-a trezit fix după emisiune, după ce eram eu puțin tristă și îmi fusese puțin rău, și am văzut acolo un mesaj care m-a făcut să zâmbesc.”

Raluca Bădulescu: „E un fost iubit, nu?”

Milena: „E o situație așa, pe acolo.”

Citește și: Carina a spart gheața la „Bravo, ai stil!” 2023. Povestea și ținuta concurentei i-au adus trei steluțe din partea juraților: „E o alegere bună”

Raluca Bădulescu: „După cum vorbește Milena este mai mult la mijloc.

Dacă e doar un simplu prieten care îți dă mesaj te bucuri, dar nu strălucești.”

Milena: „Nu ne-am sincronizat noi la timp niciodată, dar poate ne sincronizăm pe viitor”

Raluca Bădulescu: „O situație mai complicată... e însurat!”

Milena: „Nu, nu am ajuns atât de rău”

Maurice Munteanu: „Din proprie experiență și din experiența multor alte persoane îți spun atât: un om este prezent sau nu este prezent. Să nu uiți un lucru, dacă nu e prezent, nu îl freacă. Chestiile astea, el ar vrea dar e ceva complicat, nu există așa ceva.”

Milena: „E complicat la mine”

Maurice Munteanu: „La 23 de ani nu are ce să fie complicat. Ce-i complicat?”

Milena: „Păi nu pot să am eu încredere în el 100%, că e așa mai șmecheraș el.”

Maurice Munteanu: „În momentul în care îți plac golanii, trebuie să îți asumi că el va face și cu tine și cu oricine în viață același lucru. Nu există golanul îmblânzit.”