Carina s-a ales deja cu etichete la „Bravo, ai stil!”? Chiar dacă competiția este abia la primele ediții, iată că schimburile de replici dintre aspirantele la titlul de „cea mai stilată femeie din România” au devenit din ce în ce mai dese.

De această dată, intriga s-a țesut între Beatrice și Carina după ce, în urma defilării Carinei din ediția cu numărul patru, Beatrice a catalogat-o pe concurentă drept o „fată de oraș”.

Carina s-a ales deja cu etichete la „Bravo, ai stil!”? Beatrice a numit-o pe competitoarea ei o „fată de oraș”

Beatrice și Carina le-au arătat deja telespectatorilor că abordează de cele mai multe ori ținute din arii extrem de diferite din punct de vedere stilistic.

În urma defilării din data de 5 aprilie, Beatrice a considerat că, în urma stilului care l-a prezentat până în acest moment, Carina este o „fată de oraș”.

Se pare că acest lucru nu i-a picat tocmai bine Carinei, care a luat-o la întrebări pe Beatrice în culise.

Carina: „Cum adică sunt de oraș?”

Beatrice: „Nu am zis chiar așa. Am zis că ai putea fi tiparul fetei de oraș.”

Carina: „Dar ce înseamnă fata de oraș?”

Beatrice: „Care merge la cafele, dar nu e ceva rău să fii fată de oraș, orășeancă. Nu te-am făcut țărancă.”

Ulterior, discuția a continuat și în platoul emisiunii.

Citește și: Beatrice s-a pregătit de distracție și a reușit să o cucerească pe Raluca Bădulescu: „Asta este o ținută în care eu merg cu tine la festival”

„Vorbeam cu Carina, și m-a întrebat de ce am făcut-o fată de oraș. Și i-am zis că nu am spus-o într-un sens negativ, nu e rău să fii de la oraș. Nici de la țară nu e rău să fii, că și eu sunt de la țară.”, a explicat ulterior Beatrice.

Ilinca Vandici: „Dar tu cum te-ai cataloga? Fată de oraș sau de la țară?”

Beatrice: „De la țară”

Carina: „Eu sunt fată de la oraș, nu fată de oraș, că fată de oraș are o altă semnificație din ce știu eu, ceva de rău.”

Beatrice: „N-am zis-o în sensul ăla.”

Carina: „Nu am zis că Beatrice ar fi folosit-o în sensul ăla dar din câte știu fată de oraș înseamnă fată care merge în foarte multe locuri în oraș.”

Carina stârnește invidia fetelor de la „Bravo, ai stil!”? Iată ce a mărturisit concurenta

Chiar dacă emisiunea de fashion este abia la primele ediții, iată că una dintre concurente consideră că, în viitor există posibilitatea ca celelalte aspirante la Marele Premiu să fie puțin invidioase pe ea, cel puțin în opinia Carinei.

Ilinca Vandici: „Spune-mi altceva Carina. Obișnuiești să stârnești invidie prin locurile în care mergi?”

Carina: „Cred că da. uneori, da. Pentru că femeile în general sunt invidioase.”

Citește și: Iris se simte ca acasă pe platoul „Bravo, ai stil!” 2023. Totuși, concurenta nu a reușit să îi impresioneze pe jurați: „Piesele n-au legătură între ele, par luate din 7000 de filme și puse acolo”

Ilinca Vandici: „Și crezi că se întâmplă sau s-ar putea întâmpla asta și aici la Bravo?”

Carina: „S-ar putea, dar nu cred că e cazul momentan, sper. Dar s-ar putea întâmpla pentru că suntem un colectiv de fete.”