Vedetele Kanal D2, interviu dublu! Kanal D2 a ajuns din 2 aprilie în casa telespectatorilor din țara noastră. Românii pot urmări la noul post de televiziune pe unele dintre cele mai îndrăgite nume sonore din țara noastră.

De această dată, din platoul „Bravo, ai stil!” și de la pupitrul „NEWSTIME”, Ilinca Vandici și Radu Andrei Tudor au ajuns direct la provocarea interviului la 2, la rubrica exclusivă DOI ZECE.

Vedetele Kanal D2, interviu dublu! Ilinca Vandici și Radu Andrei Tudor au dezvăluit lucruri pe care puțină lume le știa despre ei

Vedetele Kanal D2, interviu dublu! Ilinca Vandici și Radu Andrei Tudor sunt extrem de îndrăgiți și reprezintă doi membrii foarte importanți în cadrul familiei celui mai nou post de televiziune, Kanal D2.

Iată întrebările la care cei doi prezentatori TV au oferit răspunsuri în paralel, spre deliciul tuturor celor care îi apreciază.

Nume de alint sau poreclă:

Ilinca Vandici: „Ilincuța, Ilinca Pălinca, Ili”

Radu Andrei Tudor: „Ducu, de la Răducu”

Citește și: Maurice Munteanu: "Noi, ca jurați, ținem cont, în primul rând, de o armonie”

Vârsta din buletin și cea din suflet:

Ilinca Vandici: „În buletin 37 aproape împliniți, în suflet, cred că suflet bătrân. Fizic, 25, 26, că mă țin bine.”

Radu Andrei Tudor: „33 în buletin, 25 în suflet.”

Ești anti talent la...

Ilinca Vandici: „Pictură, na că am găsit.”

Radu Andrei Tudor: „Cântat”

Ce îți place și ce nu-ți place la colegul tău de interviu?

Ilinca Vandici: „E omul care vine cu noutățile, și el e nou, și lucrurile pe care le spune în momentul în care prezintă știrile sunt noi toate și proaspete și importante, și atunci asta îmi place.

Radu, bine ai venit încă o dată în familia noastră! Puneți mâinile la urechi, să nu auzi nimic. Nu l-am cunoscut încă să zic ceva ce nu-mi place, și eu nu-mi pot forma o părere una, două, peste noapte.”

Radu Andrei Tudor: „Delicatețea. N-am ceva care să nu-mi placă”

Uneori nu te poți abține din a...

Ilinca Vandici: „Mânca. De toate. Orice. Atunci când sunt obosită îmi cere corpul și pe sărat, și pe dulce, și pe amar și pe orice ar fi, dar îmi cere corpul și atunci nu mă pot abține.”

Radu Andrei Tudor: „Râde și din păcate mi s-a mai întâmplat și în timpul jurnalelor.”

Ce știre ți-ar plăcea să se scrie despre tine?

Ilinca Vandici: „Că am câștigat Golden Globes cu cea mai frumoasă, interesantă, excepțională, strălucitoare emisiune din lume- Bravo, ai stil!”

Radu Andrei Tudor: „Nu mi-am înșelat, nu-mi înșel și nu-mi voi înșela niciodată publicul.”

Ce fel de mâncare ar fi Ilinca Vandici?

Ilinca Vandici:  „Sufleu cu ciocolată”

Ce fel de mâncare ar fi Radu Andrei Tudor?

Radu Andrei Tudor: „Sortiment de mâncare ce se consumă cu un sos dulce acrișor”

Citește și: Milena, o mare iubitoare de animale, a venit în platoul „Bravo, ai stil!” 2023 cu valiza norocoasă. Concurenta a uimit pe toată lumea cu poveștile ei: „Am un câine, am avut un pui de căprioară, o rață, pești, porumbei”

Care este cel mai urât obiect vestimentar din garderoba ta?

Ilinca Vandici: „N-am obiecte urâte în garderobă și spun de ce. Eu primăvara și toamna fac curat, fac ordine, așa cum face orice gospodină implicată, și atunci toate hăinuțele pe care nu le mai port le dau ma departe și cumpăr câte ceva din sezonul nou, și atunci tot ce am în garderobă e frumos. Ia zi tu, Radu. Garderoba la control!”

Radu Andrei Tudor: „O căciulă cu care mă duc să hrănesc câinii din cartier. Chiar da. Mare, gen Axinte.”