Luiza a dat explicații după ce a părăsit în lacrimi platoul „Bravo, ai stil!”. Cea de-a treia ediție a emisiunii fenomen a venit cu un carusel de emoții pentru Luiza.

După jurizare, tânăra concurentă a izbucnit în lacrimi și nu a mai putut să se liniștească, așa că a părăsit temporar platoul emisiunii, pentru a-și pune gândurile în ordine.

Luiza a dat explicații după ce a părăsit în lacrimi platoul „Bravo, ai stil!”. Tânăra a povestit ce a simțit în acele momente

La începutul celei de-a patra ediții „Bravo, ai stil!” 2023, Ilinca Vandici a vrut să afle dacă Luiza se simte mai bine. Cu această ocazie, prezentatoarea TV a întrebat-o pe concurentă și care a fost cu adevărat cauza răbufnirii sale.

Ilinca Vandici: „Te-au copleșit emoțiile în ediția de ieri”

Luiza: „Foarte mult. Chiar nu mi-aș fi dorit asta, nu voiam să arăt la televizor cât de sensibilă sunt, dar se pare că nu e totul cum ne plănuim noi în

viață.”

Ilinca Vandici: „Dar pe lângă faptul că te-au copleșit aceste emoții, ai lăsat în urma ta un val de comentarii. De ce ai clacat?”

Citește și: Raluca Bădulescu i-a dat accesoriile ei Carinei, pe scena „Bravo, ai stil” 2023! Moment inedit în platou: „Scoate geanta, arunc-o!”

Luiza: „Probabil și oboseala.

Simt că am făcut un atac de panică, din cauza a tot ceea ce e nou pentru mine, dar cu timpul o să mă obișnuiesc și până în finală o să fiu o altă Luiza, dar în sensul bun.”

Ilinca Vandici: „Dar ce anume ți-a apăsat butonul ăsta? Că până la urmă nu s-a întâmplat nimic. Adică nu ai luat steluțe.”

Luiza: „Nu știu, eu de obicei din cauza emoțiilor fac un fel de atacuri de panică, mi s-a întâmplat și în trecut, dar să plâng așa în fața publicului nu mi s-a întâmplat. Adică eu nu plâng nici în fața mamei. Când sunt supărată mă ascund cât pot de mult să nu vadă lumea că plâng. De asta am fost și supărată pe mine.”

Jasmine și Carina i-au spus verde în față Luizei cum văd reacția neașteptată a acesteia: „Am considerat și consider în continuare că a fost exagerată”

Așa cum au precizat și în ediția precedentă, atât Jasmine cât și Carina au criticat-o pe Luiza pentru că nu a putut să își controleze emoțiile, Jasmine catalogând reacția Luizei drept una extrem de exagerată.

„Consider că nu cred că ai cum să ai reacția asta, mai ales în primele emisiuni, când e clar că nu avem experiență foarte mare”, a fost părerea lui Jasmine după ce Luiza a părăsit platoul.

Jasmine: „Nu mi-am dorit să fie o reacție negativă, nu mi-am dorit să o supăr pe Luiza, pur și simplu mi-am expus părerea. Mi-a părut rău pentru ce ți s-a întâmplat și ți-o spun sincer, dar după aceea, când Alex ți-a adus acel evantai, atmosfera era puțin mai relaxată, defilase o altă colegă și reacția ta tot continua. Și eu am considerat și consider în continuare că reacția ta a fost exagerată.”

Luiza: Am făcut un atac de panică Jasmine, nu mai puteam să respir. Am încercat să expir, să inspir, îți dai seama că nu am vrut să fac asta, mi-a fost foarte rușine. Dacă asta e părerea ta, atunci e una negativă. Nu poți să-ți dai seama de oameni și ce simt ei cu adevărat.”

Jasmine: „Voi vedea pe parcurs, dar ca prima impresie aia a fost părerea mea. Te voi vedea pe parcurs și dacă va fi cazul îți voi spune că îmi pare rău pentru părerea greșită”

Spre deosebire de Jasmine, Carina nu a mai fost la fel de vehementă precum în urmă cu o zi cu privire la critica pe care i-a adus-o Luizei, ca urmare a ieșirii acesteia din platou.

Citește și: Ținuta Alinei i-a împărțit pe jurați în două tabere. Raluca Bădulescu nu s-a putut abține în momentul în care a văzut cum s-a prezentat concurenta: „Ce este topul ăsta? Ce vrea să fie el în viața omului?”

„Sunt convinsă că emoțiile te pot duce într-o extremă.(...) Nu aș fi ieșit din platou în niciun caz! Poate mi-ar fi curs o lăcrimuță acolo mică, aș fi șters-o și gata. Nu stau să-mi tai venele că am luat dislike. Trebuie să mă ambiționez să fac mai bine data viitoare, nu fac drame.”, a spus ieri Carina.

„Poate eu m-aș fi controlat mai bine, dar dacă spune că nu a fost o situație creată din adins, adică dacă chiar nu putea controla, atunci se înțelege. Eu probabil nu mi-aș fi permis să ajung în situația aia, să mă afecteze chiar așa din prima”, a precizat în ediția din 5 aprilie Carina.