Constanția de la „Bravo, ai stil” 2023 s-a îmbrăcat în a opta ediție cu o ținută pe care vrea să o poarte la un restaurant cu specific italienesc, unde se reunește cu colegii din liceu. Luiza și-a arătat nemulțumirea față de ținuta colegei sale, căreia i-a transmis că ar fi putut face mai mult din punct de vedere stilistic și cromatic, în special pentru locul în care a ales să o poarte.

Luiza: Mi-ar fi plăcut să văd o pată de culoare la ținuta asta. Aș fi adăugat o altă geantă. Ai rămas în clasa a șaptea, a șasea. Pari o copilă, nu pare că ai evoluat cumva vizual. Îmi place ce văd, doar că te face puțin micuță. Aș fi vrut să te văd altfel, să sclipești dacă te vezi cu colegii tăi.

Raluca Bădulescu o acuză pe Constanția că nu se străduiește destul: „Tu ai potențial foarte mare”

Constanția a primit două steluțe în ediția din această seară, una din partea lui Alexandru Abagiu și alta din partea lui Maurice Munteanu. Raluca Bădulescu nu a fost convinsă de ținuta concurentei. Un alt element care i-a deranjat din nou pe jurați a fost părul, deoarece Constanția a ales să vină din nou în competiție cu o coafură simplă.

Jurații își doresc de la concurentă să o vadă că experimentează tot mai mult din punct de vedere stilistic, dar și pe partea de beauty. 

Citește și: Constanția, prinsă pe picior greșit de Maurice Munteanu! Juratul a observat un detaliu incredibil la ținuta concurentei: „Puiule, ai etichete pe talpă!”

Raluca Bădulescu: Mie mi se pare că tu nu te străduiești, Constanția.

Tu ai potențial foarte mare. Nu știu ce se întâmplă.

Alexandru Abagiu: Cea mai simplă opțiune atunci când ai frizura asta este să schimbi cărarea. Sunt super de acord cu colegele tale, nu ai făcut nimic la păr și mi-ar plăcea să văd mai multă varietate. În rest, mi se pare că ești decentă.

Maurice Munteanu: N-ai accesorizat deloc, niște ochelari, ceva. Mai puneam un element sau două. Cu totul întâmplător sau nu, tu ai ales acești blugi, care sunt cei mai cool cut. Ținuta e foarte bună.