Constanția, extrem de sinceră în prima gală din sezonul 8 „Bravo, ai stil!”. Concurenta a devenit din ce în ce mai deschisă de la începutul competiției și până în prezent, spre bucuria telespectatorilor, care încep să o cunoască din ce în ce mai bine.

De această dată, tânăra a decis să nu păstreze doar pentru ea un detaliu extrem de interesant: care este concurenta din „ Bravo, ai stil!” 2023  pe care nu o place cel mai tare.

Constanția, extrem de sinceră în prima gală din sezonul 8 „Bravo, ai stil!” Tânăra a mărturisit de cine nu îi place din emisiune

După momentul pe care l-a pus în scenă, jurații au fost curioși să afle de care dintre celelalte concurente îi place cel mai puțin.

Tânăra nu a stat mult pe gânduri și a dezvăluit că Milena se află pe ultimul loc în topul preferințelor sale.

Maurice Munteanu: „Dintre concurentele de emisiune, care ți-e cea mai antipatică? Nume, prenume.”

Constanția: „Milena”

Ilinca Vandici: „Nu pot să cred cu câtă sinceritate a zis.”

Bineînțeles, Ilinca Vandici a vrut să afle dacă Milena știe de ce o antipatizează Constanția. Totuși, aceasta se pare că nu avea nicio idee și nici nu s-a supărat în urma mărturisii pe care a făcut-o studenta.

Citește și: Maurice Munteanu nu a putut trece peste acest aspect! Ce a spus de ținuta lui Iris, în a treia ediție „Bravo, ai stil” 2023: „Mă deprimă”

„Eu nu am nimic. Eu sunt super zen non-stop”, a precizat Milena.

Constanția nu a reușit să îi dea pe spate pe jurați în prima gală

Chiar dacă a ales o rochie impresionantă, iată că cei trei jurați nu au fost dați pe spate nici de piesa vestimentară și nici de machiajul ales de concurentă.

„Draga mea Constanția, îți spun sincer că aș fi vrut un element mai accentuat la talie”, a spus Alexandru Abagiu.

Citește și: Andreea a intrat în vizorul juraților! Cum a apărut în a treia ediție „Bravo, ai stil” 2023: „Are stilist. Nu e făcut de tine niciodată în viață”

„Ce-ai la gât? Nu-ți vine neapărat rău rochia, dar și tu mergi...”, a continuat Maurice Munteanu.

„Ne uităm la înălțime. Când înălțimea nu este potrivită, nu purtăm o tonă de volane care să ne îngroape”, a încheiat Raluca Bădulescu.