Iris a venit în platoul „Bravo, ai stil” 2023 cu o ținută pentru a merge la munte, asta pentru că nu vrea să se căsătorească. Concurenta a trecut în doar câteva minute de la râsete la lacrimi, după ce a dezvăluit că nu mai are timp pentru ea.

Ilinca Vandici: De când a început competiția, tu te-ai neglijat pe tine?

Iris: Nu am mai petrecut timp eu cu mine, n-am mai făcut lucruri care îmi fac plăcere. Goana după haine era o plăcere, acum e un stres. De ce plâng? E de la oboseală, Ilinca. Eu înțeleg perfect ce spune juriul și sunt de acord cu ei. Știu ce pot. E foarte greu să mă organizez, sunt foarte haotică.

Maurice Munteanu a intervenit, după ce Iris a început să plângă: „N-am cum să mă abțin”

Maurice Munteanu a intervenit, la scurt timp după ce concurenta a izbucnit în lacrimi. Juratul i-a transmis că o apreciază, însă are resursele necesare pentru a putea trece peste acest moment și să vină în platou cu ținute mult mai reușite.

Citește și: Maurice Munteanu s-a ridicat de pe scaun după ce a văzut ținuta Constanției! Ce a putut face juratul: „Săraca copilă”

Maurice Munteanu: N-am cum să mă abțin, trebuie să intervin doar o secundă. Te apreciez foarte tare, energia ta. Știu de la ce școală vii, dacă tu cu o săptămână înainte de competiția „Bravo, ai stil”, ca studentă la modă, ți-ai fi sunat colegii și un profesor, tu ai fi avut ținute pentru încă șase sezoane de acum înainte. Nu trebuia decât să dai două telefoane.

De ce n-ai făcut asta?

Iris: Am făcut, Maurice, am încercat. E complicat, trebuie să probez hainele, că nu vin pe mine.

Maurice Munteanu: Mi-e foarte greu că o fată foarte deșteaptă nu o își cunoaște corpul. Ai idei, ai viziune.

Jurații de la „Bravo, ai stil” 2023 i-au lăudat ținuta lui Iris din a cincea ediție.

Raluca Bădulescu a mărturisit că este una dintre cele mai bune ținute din această seară. Iris a primit trei steluțe din partea juraților.