Andreea a venit în platoul „Bravo, ai stil” 2023 cu o ținută actuală, care a stârnit multe reacții din partea juraților. Deși a venit cu cea mai bună ținută în platou, jurații, dar și unele concurente, sunt de părere că Andreea primește ajutor stilistic.

Citește și: Accesoriile Luizei au stârnit amuzamentul. Cei trei jurați nu au putut să se oprească din râs: „De la Jean de la Craiova e cureaua?”

Iris: Ea a venit în primele două ediții într-o anumită zonă. Are niște perfecțiuni la detalii. Știe exact cum să aleagă croiul, culoarea și materialul. E o chestie grea, dacă nu ai studii în domeniu. Nu se potrivește cu titlul ei și cum argumentează în ținute.

Raluca Bădulescu, despre ținutele Andreei de la Bravo, ai stil: „Sunt convinsă că nu le faci tu”

Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu au luat-o la întrebări pe Andreea cu privire la ținuta ei din această seară. Cei doi jurați sunt de părere că primește ajutor din partea unui stilist, însă speră să se înșele. Chiar dacă a primit două steluțe din partea celor doi jurați, concurenta nu a reușit să îl convingă pe Alexandru Abagiu.

Citește și: Carina, val de critici la adresa Andreei. Cele două concurente au ajuns deja la tensiuni: „Mi-a zis că nu am educație”

Maurice Munteanu: Arată la cameră ce porți la gât. E un detaliu de finețe, inclusiv culoarea de pe pleoape și geanta. Îmi este greu să cred că te-ai gândit așa din zbor. Este singura ținută din platou din această seară care se referă la moda anului 2023. E cea mai fresh, ce mai proaspătă și cea mai actuală. E ceva acolo, ceva care mă agită. Voi urmări foarte îndeaproape, pentru că mi se pare o tușă stilistică.

Poate mă înșel eu.

Raluca Bădulescu: Fără discuție ținuta este excepțională. La ora asta, dintre toate concurentele, ești de departe cea mai bine îmbrăcată. Sunt convinsă că nu le faci tu, sunt 100%. Vom avea și noi surprize pentru voi.

Alexandru Abagiu: Sunt de acord cu ei, însă partea de beauty scârțâie.

Dacă există o culoare care este foarte greu de purtat, aceea este roșu sau roz, fuchsia.