Sorina, aproape de nerecunoscut în platoul „Bravo, ai stil” 2023!  Deși a fost ultima concurentă care a urcat pe scenă în a opta ediție a emisiunii, concurenta nu i-a dezamăgit. Sorina de la „Bravo, ai stil” 2023 defilat pe podium cu o ținută diferită de ce i-a obișnuit pe jurați și pe telespectatori. Concurenta a ales să își schimbe din nou look-ul și a adăugat o perucă, care s-a potrivit cromatic cu întreaga ținută.

Citește și: Raluca Bădulescu, deranjată de modul în care i s-a adresat Sorina. Jurata i-a atras imediat atenția concurentei: „Ralu e pentru prieteni”

În povestea ei, concurenta de la „Bravo, ai stil” a dezvăluit că poartă această ținută pentru o ședință foto care va avea loc în Germania, unde prietena ei și-a deschis o afacere cu motociclete. După o săptămână în care jurații au sfătuit-o pe Sorina să vină în platoul emisiunii cu ceva nou, concurenta de la „Bravo, ai stil” continuă să îi ia prin

surprindere pe cei trei jurați. 

Sorina a obținut trei steluțe la „Bravo, ai stil” 2023. Iată ce au spus jurații: „Îmi place mai mult de tine cu ochelari” 

Cei trei jurați de la „Bravo, ai stil” 2023 i-au transmis Sorinei că a reușit să compună o ținută extrem de inspirată, iar piesele s-au completat una pe cealaltă din punct de vedere cromatic.

Chiar dacă a obținut trei steluțe, au existat și anumite piese vestimentare care puteau fi îmbunătățite.

Citește și: Sorina și-a pus viața pe pauză pentru „Bravo, ai stil!” 2023. Concurenta se concentrează acum doar pe emisiunea de fashion: „Îmi doresc să câștig”

Maurice Munteanu i-a spus Sorinei că ar fi putut să renunțe la accesoriul de la gât, care nu se potrivește cu nicio piesă vestimentară.

Pe partea de beauty, Alexandru Abagiu i-a spus concurentei că a ales un machiaj mult prea strident în zona ochilor, motiv pentru care îi place mai mult cum îi stă cu ochelarii la ochi. 

Maurice Munteanu: Când punem un accesoriu, el trebuie să însemne ceva. E cel mai inutil accesoriu pentru gât. Nu trimite cu gândul la nimic.

Îți vine bine look-ul, dar în contextul în care ai plasat elementele, îmi place foarte mult!

Alexandru Abagiu: Îmi place look-ul cu peruca, funcționează foarte bine. Îmi place mai mult de tine cu ochelari.

Raluca Bădulescu: Foarte corect tăiată ținuta. Bravo, ai stil, Sorina!