Raluca Bădulescu, deranjată de modul în care i s-a adresat Sorina. Concurenta a început cea de-a doua săptămână din sezonul 8 al „Bravo, ai stil!” încrezătoare. Tânăra a adoptat o ținută diferită de cele pe care le-a propus până acum. 

Aceasta și-a dorit să îi facă și o surpriză plăcută Ralucăi Bădulescu, așa că a venit în fața camerelor împreună cu un buchet supradimensionat de flori.

Raluca Bădulescu, deranjată de modul în care i s-a adresat Sorina. Jurata nu își dorește ca cele 10 concurente să depășească o anumită limită

Raluca Bădulescu este mereu cu zâmbetul pe buze și încearcă să le încurajeze în permanență pe tinerele care aspiră la titlul de „cea mai stilată femeie din România”. Iată însă că nu își dorește ca fetele să depășească o anumită limită, motiv care a determinat-o să îi atragă Sorinei atenția atunci când i s-a adresat într-un mod nepotrivit.

„În momentul în care am fost la Milano vă mai amintiți că v-am spus că am primit un buchet de flori. Ce credeți, buchetul era de fapt pentru Ralu”, a fost povestea pe care a spus-o Sorina în ediția din 10 aprilie a emisiunii de fashion.

Citește și: Iris se simte ca acasă pe platoul „Bravo, ai stil!” 2023. Totuși, concurenta nu a reușit să îi impresioneze pe jurați: „Piesele n-au legătură între ele, par luate din 7000 de filme și puse acolo”

A fost un singur lucru la povestirea Sorinei care a deranjat-o pe Raluca Bădulescu, și anume apelativul pe care concurenta l-a folosit în momentul în care a vorbit despre ea. Tocmai de aceea, jurata a vrut imediat să clarifice situația.

„Raluca. Sorina, voiam să te rog pe tine și pe celelalte colege ale tale. Raluca. Ralu e pentru prieteni, pentru prietene. Accept florile cu mare plăcere, însă legat de observație, prieteni, prietene vom fi după terminarea competiției.

Acum e doar Raluca.”, a intervenit imediat jurata.

Sorina a reușit să îi impresioneze pe jurați cu apariția ei

Ulterior, Sorina  i-a oferit Ralucăi florile menționate, cu care tânăra concurentă a și pășit în platoul „Bravo, ai stil!” 2023, iar jurata le-a acceptat cu mare plăcere.

Citește și: Beatrice s-a pregătit de distracție și a reușit să o cucerească pe Raluca Bădulescu: „Asta este o ținută în care eu merg cu tine la festival”

Iar Sorina a mai reușit să îi surprindă plăcut pe jurați și cu outfit-ul pe care l-a propus în ediția din 10 aprilie. Pentru că a ieșit din zona de confort stilistic, tânăra a reușit să obțină trei steluțe din partea lui Maurice Munteanu, a Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu.