Sorina a venit în a cincea ediție „Bravo, ai stil” 2023 cu o ținută care a ridicat un aer de dramatism, pe care a mărturisit că vrea să o poarte în Franța, unde pleacă într-o vacanță romantică. Concurenta a reușit să obțină din nou trei steluțe, însă jurații i-au atras atenția asupra unui detaliu foarte important. 

„Sunt în Berlin, la o petrecere.

Am pus ochii pe cineva, a pus și el pe mine și mi-a propus să mergem în Franța câteva zile, într-o vacanță, după ce se termină petrecerea și bineînțeles că am pus o melodie care să coreleze și povestea mea”, a declarat Sorina, la „Bravo, ai stil” 2023.

Ce au spus jurații despre ținuta Sorinei, în a cincea ediție „Bravo, ai stil” 2023

Sorina a reușit să primească trei steluțe din partea juraților, însă cu condiția de a schimba stilul vestimentar începând cu edițiile următoare. Concurenta a venit în platou până în acest moment cu ținute realizate de ea, însă jurații au mărturisit că începe să devină repetitive. În această seară, ținuta Sorinei de la „Bravo, ai stil” 2023 a fost una care a adus un aer de dramatism, însă nu a asortat-o cu pantofii potriviți.

Citește și: Sorina a plecat în căutare de accesorii pentru „Bravo, ai stil!”, însă jurații au pus-o la zid. Ținuta concurentei nu a reușit să impresioneze: „Alegi mereu ținute în aceeași zonă”

Raluca Bădulescu: De la începutul competiției am înțeles că vii cu ținute făcute de tine în atelier. Toate sunt în aceeași interpretare. Ținuta de astăzi să știi că funcționează, îți conturează o siluetă foarte frumoase, dar are un aer dramatic.

La aerul ăsta dramatic nu poți să vii cu saboții ăia.

Maurice Munteanu: Nu pot să spun că mă omor după colier, dar e bine plasat acolo. Repet, nu voi sancționa sabotul, dar așteptăm să diversifici styling-urile foarte mult.

Alexandru Abagiu: Îmi place că asculți activ, ești poate exemplul de urmat pentru toate colegele tale.

Am vorbit în emisiile trecute despre cum să îți alungești zona de sub ochi. Te aștept cu varianta următoare.