În a cincea ediție a competiției „Bravo, ai stil” 2023, sezonul 8, Jasmine a venit îmbrăcată cu o ținută casual, de mers la munte. După ce prietena ei a fost înșelată, concurenta i-a propus să meargă la munte, în România, unde să se distreze în stil tradițional, mâncând o ciorbă de fasole. Concurenta de la „Bravo, ai stil” 2023 nu a reușit să impresioneze jurații în această seară, motiv pentru care nu i-au oferit nicio steluță. 

Ținuta lui Jasmine nu i-a convins pe jurați! Nu a obținut nicio steluță: „Nu e un styling”

Ce trei jurați de la „Bravo, ai stil” 2023 nu au fost convinși de ținuta aleasă de Jasmine în a cincea ediție. Maurice Munteanu i-a spus că toate piesele alese sunt vechi, iar Raluca Bădulescu consideră că ținuta nu este una demnă de „Bravo, ai stil”. Chiar dacă machiajul a pus-o în valoare, asta nu a fost de ajuns să primească o steluță din partea lui Alexandru Abagiu.

Alexandru Abagiu: Îmi place povestea din zona părului. N sunt foarte sigur de povestea cu mănușile, nu mi-e clar. Pantalonii sunt ca niște pantaloni de pijama. Nu sunt convins, dar pe partea de beauty este look-ul potrivit pentru o fată care merge în oraș să mănânce o ciorbă.

Maurice Munteanu: Look-ul din seara aceasta nu are cum să convingă.

Nu e un styling. E o chestie pe care o poate face orice fată, la orice oră, în orice mall. E un basic vechi, învechit. N-au nimic fresh în ținută în afară de fața ta, care e luminoasă.

Raluca Bădulescu: Nu se încadrează la ținută de Bravo, ai stil.

Citește și: Maurice Munteanu s-a ridicat de pe scaun după ce a văzut ținuta Constanției! Ce a putut face juratul: „Săraca copilă”

În ceea ce privește opinia concurentelor, Constanția a declarat în culise că Jasmine a avut cea mai slabă ținută a serii. 

Constanția: Jasmine, ai avut cea mai slabă ținută de astăzi și îmi pare rău, dar mi-a plăcut cum ai fost ieri.