În a noua ediție „Bravo, ai stil” 2023, Beatrice a venit cu o ținută îndrăzneață, însă acre pe jurați nu a reușit să îi impresioneze. Concurentele au apreciat unele piese vestimentare din ținută, însă ar mai fi schimbat anumite elemente pentru a face ținuta să funcționeze.

Iris: Nu îmi place volumul de la umeri. Îmi place partea de jos, îmi plac bocancii.

Nu cred că aș fi pus geanta mov.

Alina: Îmi place partea de jos, îmi plac pantalonii și bocancii, dar nu îmi place bluza. Părul mă duce cu gândul la ceva mai elegant.

Beatrice nu a obținut nicio steluță în ediția din această seară: „E atroce! Nu îmi plac piesele”

În această seară, jurații nu au fost impresionați de ținuta aleasă de Beatrice.

Raluca Bădulescu i-a spus concurentei că vrea să o vadă și în altă zonă, nu doar în zona de experiment. Beatrice de la „Bravo, ai stil” încearcă să vină cu ținute cât mai originale, însă urații sunt de părere că a dat-o în bară prin alegerea și combinația pieselor vestimentare.

Citește și: Maurice Munteanu a avertizat-o pe Beatrice: „Să nu te înhăitezi cu golancele”. Juratul de la „Bravo, ai stil” 2023 a rămas impresionat de concurentă

Beatrice le-a promis juraților că va veni cu ținute mai bune. În edițiile următoare, ea a transmis că își dorește să meargă într-un magazin mass-market și să compună o ținută de acolo. 

Maurice Munteanu: Avem o problemă cu styling-ul. E atroce! Nu îmi plac piesele. Ai tăiat inutil în zona taliei, nu avantajează decupajele. Nu este nimic fresh!

Alexandru Abagiu: Ai făcut alegerea greșită pentru momentul greșit. Fața asta este foarte actuală, dar e contrastul atât de mare cu tot ce ai făcut la capitol cap. Creasta asta e atroce pentru mine. Prospețimea feței și prăfuirea care se întâmplă în rest e un contrast atât de mare că nu pot să îl duc vizual.

Raluca Bădulescu: Cât mai ai de gând să o duci cu ținutele experimentale? Arată ca o schiță, când aveai jacheta pe tine arătai ca o schiță.