Sorina, de nerecunoscut în platoul „Bravo, ai stil!”. De câteva ediții, Sorina a mărturisit public că își dorește să abordeze cât mai multe zone stilistice, pentru a fi atât pe placul juriului, cât și al telespectatorilor.

În cea de-a doua ediție concept al sezonului cu numărul 8 „Bravo, ai stil!”, Sorina a ales să riște și a abordat o ținută și un machiaj cu care a reușit să îi impresioneze pe jurați.

Sorina, de nerecunoscut în platoul „Bravo, ai stil!”. Concurenta a primit 5 pe linie din partea juraților

Ținuta cu care s-a prezentat Sorina în gala cu numărul 2 a reușit nu doar să îi impresioneze pe jurați, ci și să facă ca așteptările acestora să crească semnificativ pentru outfit-urile viitoare ale aspirantei la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Jurizarea nu a durat mult, iar în final Sorina a obținut calificativul maxim din partea fiecărui jurat.

Citește și: Sorina, de nerecunoscut în cea mai recentă ediție „Bravo, ai stil” 2023! Vezi cum au reacționat jurații: „Este o schimbare enormă”

„Nu pot să nu remarc că până în acest moment ești singura concurentă care a făcut styling.

Și e bogat și la gât. Nu neapărat ca preț, că nu asta ne interesează aici.”, a spus Maurice Munteanu.

„E cea mai scurtă jurizare din istoria sezonului 8. Din secunda în care ai pășit în platou s-a schimbat total dinamica. Este ținuta perfectă.”, a completat Raluca Bădulescu.

„Semeni foarte tare cu Christina Aguilera în zona capului.

Îmi plac foarte mult sprâncenele ață. Nu mă omor după ce ai făcut în zona machiajului, pentru că ai dus-o într-o zonă de arlechin.”, a încheiat Alexandru Abagiu.

Sorina a rămas cu gura căscată când a văzut calificativele: „Nu aveam încredere deloc”

Concurenta s-a bucurat foarte tare că a reușit să obțină un rezultat atât de bun.

Surpriza a fost cu atât mai mare având în vedere că, potrivit spuselor sale, tânăra antreprenoare nu avea foarte multă încredere în outfit-ul pe care l-a propus.

Citește și: Sorina de la „Bravo, ai stil” 2023 a cucerit-o pe Raluca Bădulescu cu ținuta ei: „Nu înțeleg ce se întâmplă cu fustele prea scurte. Nu există așa ceva!”

„Nu aveam încredere deloc în această ținută, îmi era foarte greu să merg cu această trenă după mine pentru că simțeam că o târăsc”,

a mărturisit Sorina.