Sorina a venit în platoul „Bravo, ai stil” 2023 cu un nou look, cu care vrea să cucerească străzile din Londra. Concurenta a dezvăluit că atunci când s-a uitat în oglindă nu s-a recunoscut.

Citește și: Sorina, aspru criticată pentru stilul ei vestimentar. Jurații i-au dat un ultim avertisment: „Dacă te mai văd vreodată arătând a 188 de ani”

Sorina: Merg la Londra, pentru că aveam materialele achiziționate și trebuie să caut materiale mult mai sofisticate și extravagante, dar și obiecte pentru decor.

Carina: Este o ținută îndrăzneață, îmi place, dar mă sperie un pic rujul. Îmi dai așa un vibe de un personaj negativ.

Ce au spus jurații despre ținuta Sorinei din această seară: „Evident că este o schimbare, dar nu îmi place absolut deloc”

Sorina a primit o singură steluță, din partea lui Alexandru Abagiu, care a apreciat faptul că experimentează. Pe partea de beauty, juratul i-a transmis că rujul negru este foarte greu de purtat, motiv pentru care nu i se potrivește. Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu nu au fost impresionați de ținuta aleasă de concurentă.

Citește și: Sorina de la „Bravo, ai stil” 2023 a obținut trei steluțe, dar cu o singură condiție! Ce trebuie să facă concurenta în edițiile următoare

Mai mult decât atât, Raluca Bădulescu a asociat ținuta Sorinei cu una de Halloween, motiv pentru care a chemat-o și pe Constanția pe scenă.

Raluca Bădulescu: Am avuat o viziune. De Halloween, tu cu Constanția să sunați la ușă și eu să fiu acasă. Constanția, vino lângă Sorina, pentru că vreau să am întreaga imagine. Deschid ușă și vă văd. Ce fac?  Apreciez că este o schimbare enormă.

Te-ai străduit. Ținuta de astăzi nu e ce trebuie.

Maurice Munteanu: Evident că este o schimbare, dar nu îmi place absolut deloc această perucă și în combinație cu ruj negru. Nu te avantajează. Trebuie să ne asigurăm că funcționează într-o armonie stilistică. Nu e fresh, nu e actual.

Alexandru Abagiu: Eu sper că alegerea acestei peruci a fost cultural appreciation, nu cultural appropriation.

Plecăm de la premisa asta. Apreciez faptul că încerci. Ai ales un ruj negru, care este foarte greu de purtat. Poate fi asociat cu niște fețe angelice. Pentru ochi căprui, ten nu la fel de deschis pentru asocierea asta nu funcționează la fel de bine.