Sorina a venit în a zecea ediție „Bravo, ai stil” 2023 cu o ținută care a fost chiar pe sufletul Ralucăi Bădulescu! Nu același lucru se poate spune și despre concurente. Atunci când a fost nominalizată să își dea cu părerea despre ținută, Beatrice a rămas pentru câteva secunde fără cuvinte. Ea este de părere că Sorina a continuat să vină în competiție cu ținute de tip set, fiind o opțiune mult mai sigură.

Citește și: Sorina, de nerecunoscut în cea mai recentă ediție „Bravo, ai stil” 2023! Vezi cum au reacționat jurații: „Este o schimbare enormă”

Beatrice: Intenționam să zic că este un set, așa cum ne-a obișnuit până acum, dar am vrut să încep cu ceva pozitiv. Chiar dacă este într-o altă zonă stilistică, este tot în zona ta de set, făcut să funcționeze împreună.

Aș fi ales altă geantă, poate nu ceva atât de strident. Îmi place ținuta, este corectă, dar o văd în zona asta.

Constanția: Este o ținută armonioasă, nu cred că aveai cum să dai greș cu ea. Mi-ar fi plăcut să conturezi mai mult ochii.

Raluca Bădulescu, despre ținuta Sorinei din această seară: „Îți vine bine și mai scurtă de atât”

În a zecea ediție „Bravo, ai stil” 2023, Sorina a primit două steluțe, din partea lui Alexandru Abagiu și a Ralucăi Bădulescu. În mod special, Raluca Bădulescu a fost cucerită de piesele alese de Sorina. Jurata a îndemnat-o pe concurentă să poarte mai des rochii sau fuste scurte, deoarece îi complimentează picioarele.

Raluca Bădulescu: Cum adică tu nu obișnuiești să porți fuste așa scurte? Îți vine bine și mai scurtă de atât.

Nu înțeleg ce se întâmplă cu fustele prea scurte. Nu există așa ceva! Există pur și simplu lucruri care ne vin bine sau nu. Ți-ai aranjat părul superb, ai ales o culoare care te complimentează maxim.

Alexandru Abagiu: Sorina, ești foarte frumoasă în seara asta. Ai adus povestea asta de contur până în limita sprâncenelor, totul pare armonios, frumos, părul strălucește.

Maurice Munteanu: Capul este superb, părul este minunat și alegerea culorii, dar eu am o problemă cu piesele. Nu sunt fresh piesele, nu te întineresc.