În a opta ediție „Bravo, ai stil” 2023, Milena a venit îmbrăcată cu o ținută pentru o petrecere în Corsica. Nici concurentele, dar nici jurații nu au fost dați pe spate de ținuta concurentei. De dinainte să ajungă în fața celor trei jurați, Milena și-a dat seama că a fost o alegere nefericită în ceea ce privește geanta.

Citește și: Milena, întâlnire neașteptată cu unul dintre cele mai mari staruri ale lumii! Momentul a fost plănuit chiar de către tatăl concurentei: „Când aveam 4 ani o iubeam foarte mult”

Milena a primit o steluță din partea lui Alexandru Abagiu, însă Raluca Bădulescu și Maurice i-au dat celălalt calificativ. Maurice Munteanu a rămas uimit de faptul că Milena nu a reușit să găsească o altă geantă argintie cu care să vină în competiție, în contextul în care magazinele din București sunt pline de alte variante. 

Maurice Munteanu: În tot acest oraș nu ai găsit o geantă argintie? Uite câte concurente mai sunt la analizat și tu vrei să faci mișto de noi.

E plin orașul de genți argintii, doar eu am văzut vreo trei! Nu îmi place ținuta, puiule!

Raluca Bădulescu: Culorile sunt urâte. Sandalele astea piticesc, au niște tocuri groaznice. Vă mai uitați puțin și la model, dacă vă plac sau nu. Zici că te-ai încălțat cu cutiile.

Alexandru Abagiu: Pe partea de beauty este frumoasă.

Îmi place partea asta de eyeliner, dar vreau să vă atrag atenția tuturor. Aș vrea să îl bifăm și să trecem mai departe.

Ce părere au concurentele de la „Bravo, ai stil” 2023 despre ținutele Milenei

La testimoniale, concurentele și-au spus părerea despre ținutele Milenei, care este și ultima în clasamentul steluțelor. Jasmine și Alina au declarat faptul că Milena nu se dedică îndeajuns ținutelor cu care se prezintă în emisiune.

Jasmine de la „Bravo, ai stil” 2023  este de părerea că își merită locul din clasament, având în vedere ultimele ținute cu care a venit în platou. 

Jasmine: Din partea Milenei nu mi se pare interes în ceea ce privește ținutele. Își merită steluțele de astăzi, dar și locul în clasament.

Alina: Nu îmi place deloc cum se îmbracă.

O scoate atitudinea.