Milena caută iubirea la „Bravo, ai stil!” 2023. Dacă în ediția din 6 aprilie Milena mărturisea că o persoană din trecut a revenit în viața ei, iată că în timp ce se pregătea pentru prima seară concept a noului sezon din „Bravo, ai stil!”, aceasta a realizat că își dorește să meargă la altar.

Milena a dezvăluit ulterior cum ar trebui să fie partenerul perfect pentru ea, care să îi fure din prima inima.

Milena caută iubirea la „Bravo, ai stil!” 2023. Concurenta le-a cerut sfaturi în materie de relații celorlalte fete

În fața Ilincăi Vandici, Milena a reușit să creioneze un portret al calităților pe care trebuie să le aibă bărbatul lângă care ar vrea să-și petreacă restul vieții.

„Matur emoțional, să fie ambițios și să știe ce-și dorește de la viață.

(...)Brunet, cu ochi căprui.”
, a fost caracterizarea Milenei.

Iată însă că, cu câteva ore înaintea acestui moment, Milena nu era foarte sigură de moduri în care poate alege partenerul perfect, așa că a apelat la ajutorul celorlalte aspirante la marele premiu.

Milena: „Sfaturi despre bărbați. Cum să alegi bărbatul potrivit?”

Alina: „Măi nu cred că trebuie să alegi neapărat.

Ceea ce mi se pare cel mai important într-o relație este comunicarea. Din punctul meu de vedere, dacă reușești să ai o comunicare bună cu persoana de lângă tine poți să depășești orice.”

Citește și: Sorina a plecat la New York să-și lanseze noua colecție de haine. Până să ajungă la destinație, concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 a reușit să obțină trei steluțe

Jasmine: „E foarte important să înțelegi, așa cred eu, că oamenii nu se schimbă. Am mai avut înainte de o relație de aproape patru ani și în asta sunt de aproape trei ani.”

Sorina: „Tu trebuie să simți o flamă de la început. Dacă simți că este toxic, gândește-te bine dacă continui sau nu.”

Iris: „Te dai cu capul tare, faci un cucui mare să-l ți minte și după asta gata.”

Sorina: „Dar înainte de asta vezi dacă merită să dai cu capul pentru persoana respectivă sau nu.”

Milena: „O să am la ce să mă gândesc.”

Chiar dacă nu are încă mire, Milena a găsit nașele pentru marile evenimente din viața ei

Se pare că Milena și unele dintre celelalte concurente se înțeleg de minune pentru că, auzind că Milena vrea să se mărite, Alina a sărit imediat în ajutorul ei

și s-a decis să fie nașa de cununie.

Citește și: Milena, o mare iubitoare de animale, a venit în platoul „Bravo, ai stil!” 2023 cu valiza norocoasă. Concurenta a uimit pe toată lumea cu poveștile ei: „Am un câine, am avut un pui de căprioară, o rață, pești, porumbei”

Nici Andreea nu a pierdut ocazia și i-a mărturisit Milenei că își dorește la rândul ei să fie nașă, însă nu la nuntă, ci la un viitor botez.

„Dacă vrei, poți să fiu și nașa ta. Deci dacă te măriți și vrei să fiu nașa ta...”, a mărturisit Alina.

„Eu vreau să fiu nașa copiilor”, a completat Andreea.