Milena și Raluca Bădulescu au încins platoul „Bravo, ai stil!”. Milena a început o nouă săptămâna în cadrul, competiției de fashion extrem de încrezătoare și cu o atitudine pozitivă, așa cum i-a obișnuit atât pe jurați, cât și pe telespectatori.

De această dată, aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a început să danseze provocator încă din timpul defilării, spre încântarea tuturor.

Milena și Raluca Bădulescu au încins platoul „Bravo, ai stil!”. Jurata a acceptat imediat propunerea concurentei: „Când vrei, mergem”

Raluca Bădulescu a fost „ținta” Milenei în ediția din 24 aprilie. Tânăra a început să danseze pe ritmul melodiei din timpul defilării și, la un moment dat, aceasta a invitat-o oficial pe Raluca Bădulescu la dans.

Jurata nu a stat mult pe gânduri și a decis să accepte propunerea Milenei, spre marea încântare a tuturor.

Ilinca Vandici: „Așa ceva, Milena!”

Citește și: Milena, nominalizată din motive personale? Concurenta i-a spus-o verde în față Constanției: „Eu n-aș fi spus chestia asta”

Maurice Munteanu: „Eu vreau să știu cu cine se antrenează ea pe dansuri.”

Milena: „Vreau să o invit pe Raluca cu mine să danseze.”

Raluca Bădulescu: „Când vrei mergem. Zi, Milena. Bagă”

Milena a reușit să obțină două steluțe cu ținuta din prima zi a săptămânii

Ținuta Milenei nu i-a dat pe spate nici pe jurați și nici pe celelalte concurente, dar iată că look-ul total a fost pe placul Ralucăi Bădulescu și al lui Alexandru Abagiu.

Constanția: „Salopeta îți vine bine. Aș fi renunțat la aceste tocuri, aș fi ales un toc mai mic și geanta nu-mi place. Și cerceii nu-i văd în context. Outfit-ul cu totul îți vine bine și aș spune că îmi place dacă aș vedea-o.”

Raluca Bădulescu: „Când intră Milena în platou, se simte. Nu-mi place haina, salopeta îți vine foarte bine, nu se potrivește cu sandalele.

Aș fi pus niște cizme, lăsam salopeta. Geanta se încadrează în tipologia genților Bravo, ai stil! urâte și foarte urâte.”

Citește și: Raluca Bădulescu i-a dat accesoriile ei Carinei, pe scena „Bravo, ai stil” 2023! Moment inedit în platou: „Scoate geanta, arunc-o!”

Alexandru Abagiu: „În ceea ce privește partea de beauty, îți stă foarte bine cu părul întins.

Îți spun sincer, m-am uitat de două ori pentru că nu știam cine e concurenta nouă din platou. Îți stă foarte bine cu ruj puternic pe buze, contrat așteptărilor. Nu-mi plac cerceii, dar per total este un look care te lasă să te gândești.”

Maurice Munteanu: „Geanta nu-mi place, redingota nu-mi place, sandalele nu-mi plac.”

Milena a reușit să obțină două steluțe, din partea lui Alexandru Abagiu și a Ralucăi Bădulescu.