Milena, pregătită să se dezlănțuie la mare, de 1 Mai. Spre deosebire de alte zile, în care a ales, prin prisma poveștilor sale, să meargă pe meleaguri străine, de această dată tânăra a rămas în țara noastră.

Aspiranta la marele premiu al emisiunii de fashion a mărturisit că nu știe încă localul unde, dar mai ales cu cine, va petrece prima zi din ultima lună de primăvară.

Milena, pregătită să se dezlănțuie la mare, de 1 Mai. Concurenta i-a dat pe spate pe jurați cu povestea ei

Milena a povestit că își dorește să aibă parte de distracție de neuitat de 1 Mai, mai ales că o să fie o zi liberă.

Citește și: Ținuta provocatoare a Constanției, aspru criticată de Jasmine! Cum a reacționat atunci când a văzut-o: „Dă într-o zonă vulgară”

„Rămân în România. Mă pregătesc de 1 Mai la mare. Nu știu dacă mă duc la pofta inimii, în stânga sau la mama la copii, în dreapta”, a povestit Milena, amuzându-i pe jurați.

Înainte de a pleca la mare, Milena a obținut 3 steluțe din partea juraților

Cei trei jurați au fost foarte plăcut surprinși de ținuta pe care a propus-o Milena. Aceștia au complimentat-o pe concurentă, iar Maurice Munteanu i-a dezvăluit acesteia că ținuta ei de petrecere este

una dintre cele mai bune ale sale.

Maurice Munteanu: „Intervenția cu negru transparent pe care ai făcut-o tu este bună pentru că scoate foarte tare în evidență argintiul ăsta metalizat. Îmi place cum se decupează argintiul pe negru. Tocul trebuia să fie mult mai înalt la o fustă atât de scurtă. Deși nu îmi plac nici mie accesoriile, trebuie să recunosc că este unul dintre cele mai bune look-uri pe care le-ai propus până acum, iar eu aplaud această situație.”

Citește și: Ținuta provocatoare a Constanției, aspru criticată de Jasmine! Cum a reacționat atunci când a văzut-o: „Dă într-o zonă vulgară”

Alexandru Abagiu: „Ești ca un filtru de Instagram. Mie îmi place cum îți vine, îmi place artificiul pe care l-ai făcut cu acest overall în partea de baretă a sandalei. Îmi place că ai optat pentru o cărare simplă.

Decupează foarte bie ținuta. Nu mă zgârcesc, îți zic din start Bravo, ai stil!”

Raluca Bădulescu: „Ce pot să mai zic eu, Milena? Tocurile mai înalte, atât.”