În a treisprezecea ediție Bravo, ai stil 2023, Milena și-a făcut apariția cu o ținută din denim, dar care nu a reușit să îi convingă pe jurați. Legat de poveste, concurenta a dezvăluit că își dorește să organizeze o petrecere în apartamentul ei, cu muzică veche, unde sunt chemați inclusiv și jurații.

Citește și: Milena s-a pregătit să cunoască părinții iubitului. Până atunci, concurenta a obținut trei steluțe din partea juraților: „În seara asta ești un personaj”

Milena: Astăzi m-am gândit să organizez la mine la apartament o petrecere anii '90, 2000, cu muzica cea mai bună, care a fost lansată în acea perioadă. Vă invit pe toți, toată producția, juriul, toate colegele mele și vecinii mei.

Alexandru Abagiu, despre ținuta Milenei: „E ceva indecent”

Milena nu a reușit să obțină nicio steluță în ediția de marți seara de la Bravo, ai stil 2023.

Alexandru Abagiu a numit look-ul concurentei unul „indecent”, asta în special din punct de vedere cromatic. Raluca Bădulescu i-a admirat din nou energia concurentei, însă o sfătuiește să se străduiască mai mult când vine vorba de ținute. Maurice Munteanu a fost indus în eroare de geanta aleasă de tânără, însă și de styling-ul pe care l-a făcut. 

Citește și: Milena, nominalizată din motive personale? Concurenta i-a spus-o verde în față Constanției: „Eu n-aș fi spus chestia asta”

Alexandru Abagiu: E ceva indecent, cred că e cuvântul corect. E ciudat să spunem noi, care v-am cerut să veniți propuse. La mine e ceva indecent în contextul de culoare a pielii versus culoarea feței. Aș fi preferat să te sfătuiesc să pui ceva, o pudră mai satinată.

Maurice Munteanu: Puiule, pe mine poșeta mă induce în eroare.

Ea așa trebuie să stea sau i s-a întors fermoarul în timp ce dansai artistic? Styling-ul ție îți place? Sincer, mixul de piese îți place? Nu convinge, Milena.

Raluca Bădulescu: Șă știi că pe mine m-ai convins, Milena. Cu toate calitățile tale pe mine m-ai convins, dar să nu uităm că suntem la Bravo, ai stil. Ținuta nu e o ținută și nu te avantajează.

Ești tânără și vă faceți singură deserviciu. Concentrați-vă și veniți cu ținute bune. Pantalonii păstrează-i, restul nu.