Milena de la „Bravo, ai stil” 2023 se află pe ultimul loc în clasamentul steluțelor, însă este hotărâtă să le demonstreze tuturor că are stil. În a zecea ediție a competiției „Bravo, ai stil” 2023, concurenta a defilat cu multă energie, așa cum i-a obișnuit pe jurați.

Citește și: Cum s-a prezentat Milena în fața juraților „Bravo, ai stil” 2023! Alexandru Abagiu a răbufnit: „Îți dau un sfat și mă sfidezi”

Milena a venit în ediția de joi, 13 aprilie 2023, cu un costum alb, pe care vrea să îl poarte în Monte Carlo, acolo unde și-a invitat și colegele de platou. Ținuta Milenei a primit complimente chiar și din partea celorlalte concurente. 

Constanția: E o ținută bună, mi-ar fi plăcut să văd pantalonii puțin mai lungi și să ai părul prins în coc jos.

Ce au spus jurații despre ținuta Milenei din această seară: „Îți strălucește pielea”

Milena a reușit să îi cucerească pe jurați, dar în special pe Raluca Bădulescu, care a apreciat-o pentru energia pe care a adus-o pe podium. Chiar dacă au existat anumite elemente stilistice la care i s-a făcut observație, Milena a reușit să primească trei steluțe din partea juraților.

Alexandru Abagiu i-a transmis concurentei că a respectat îndeaproape fiecare sfat pe acre i l-a oferit de-a lungul timpul în ceea ce privește machiajul, dar și modul în care și-a prins părul. 

Raluca Bădulescu: Îmi place ținuta din seara asta. Problema e că vă alegeți niște pantofi urâți. Strălucești!

Maurice Munteanu: Îți vine bine pantalonul, își vine bine blazerul, dar ai accesorizat sinistru! Geanta nu are nicio legătură, la pantofi ți s-a explicat.

La ținuta asta aș fi pus sandale clar, iar cercelul e previzibil.

Alexandru Abagiu: Sunt foarte ușor de mulțumit când vine vorba de capitolul de care mă ocup. Ai bifat toate chestiile care trebuiau bifate în context de beauty. Nici măcar nu aveai nevoie de cercei, îți strălucește pielea, îmi place cum ți-ai prins părul.