Milena s-a pregătit să cunoască părinții iubitului. Tânăra s-a aranjat și a mizat pe toate calitățile sale pentru a-i da pe spate pe viitorii ei socrii, din povestea pe care concurenta a propus-o în fața juraților.

Ținuta Milenei nu a reușit să le dea pe spate pe celelalte concurente, care au observat anumite minusuri la outfit-ul propus de aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Milena s-a pregătit să cunoască părinții iubitului, însă nu le-a impresionat pe colegele sale 

Milena a ales o rochie foarte sexy, pe care a asortat-o cu o blană extrem de scumpă, care aparține chiar mamei sale. Chiar dacă outfit-ul a fost catalogat drept o apariție de celelalte concurente, ținuta tinerei nu a reușit să le impresioneze.

Citește și: Cum s-a prezentat Milena în fața juraților „Bravo, ai stil” 2023! Alexandru Abagiu a răbufnit: „Îți dau un sfat și mă sfidezi”

„Îmi place foarte mult blana. Și ținuta îmi place, dar mi se pare foarte neterminată. Aș fi accesorizat mai mult zona decolteului”, a spus Alina.

„Ești o apariție, dar apariția mai trebuie lucrată. Blana mă duce cu gândul în trecut. Văd că e o tentativă să îți prinzi sandalele. Nici geanta nu...”, a completat Luiza.

Milena a reușit să obțină trei steluțe din partea juraților

Jurații au punctat anumite minusuri la ținuta concurentei, însă în final au decis că outfit-ul acesteia merită trei steluțe din partea lui Maurice Munteanu, a Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu.

„Dacă tu te propui la cină... Vezi că escargoul ți-a rămas... ai ruj pe dinți. Mie îmi place felul tău de a fi.

Nu-mi plac piesele, dar cu toate astea este incredibil faptul că tu poți să conturezi un look”, i-a atras atenția Raluca Bădulescu.

Citește și: Milena, întâlnire neașteptată cu unul dintre cele mai mari staruri ale lumii! Momentul a fost plănuit chiar de către tatăl concurentei: „Când aveam 4 ani o iubeam foarte mult”

„Eu aș schimba acel nasture de la blană.

Nu știu dacă ți-am mai spus până acum, dar am o problemă foarte mare cu tot ce înseamnă nasturi, fermoare. Cu siguranță blana, genul acesta de blană nu se potrivește neapărat cu rochia sau geanta aceasta, dar înțeleg asocierea rochiei cu o blană. În seara asta ești un personaj”, a spus Maurice Munteanu.

În final, Milena a reușit să obțină trei steluțe din partea juraților.