În a zecea ediție „Bravo, ai stil” 2023, Luiza a încercat să îi surprindă pe jurați cu un nou look, motiv pentru care a apelat la o perucă de culoare roșcată. În ciuda eforturilor ei, concurenta nu a reușit să obțină nicio steluță.

Citește și: Luiza nu iese în evidență în ochii celorlalte concurente de la „Bravo, ai stil” 2023! Ce a putut spune Alina în culise: „Este inexistentă”

Alegerile stilistice ale Luizei din această seară i-au făcut pe jurați să ajungă la concluzia că fetele nu știu să accesorizeze ținutele. Raluca Bădulescu speră că toate concurentele o să fie mult mai pregătite de săptămâna viitoare.

Maurice Munteanu: Avem două zone, stilistice și nu numai. Partea de jos, adică parterul și etajul. De ce nu s-a găsit o perucă roșcată care să ne facă un serviciu? Peruca te anulează.

Avem o problemă enormă cu accesorizarea. Am senzația că până acum nu ați purtat bijuterii, nu v-ați ales genți. Acest costumaș retro, care îți vine foarte bine, dar nu se potrivește cu această curea.

Alexandru Abagiu: Facem abstracție de perucă, nu are ce căuta. Cureaua nu funcționează foarte bine. Mă pune în dificultatea look-ul tău facial. E bine ales pentru povestea asta. Încerc să fac abstracție de acea ramă pe care ți-o face peruca.

Raluca Bădulescu: Costumașul n-ar fi fost urât, dacă știai ce să faci cu el. Imprevizibilul nu îl mai forțați dacă nu îl stăpâniți. Weekendul ăsta vă organizați, vă cumpărați genți, accesorii, trebuie să faceți ceva cu ele de săptămâna viitoare.

Luiza, deranjată de comentariul lui Alexandru Abagiu: „Ai fost rău aici”

Înainte de a îi oferi calificativul, Alexandru Abagiu a rugat-o pe Luiza să își pună la ochi cealaltă pereche de ochelari. Concurenta s-a arătat deranjată de gestul juratului, însă a mărturisit că nu poate să nege realitatea.

Alexandru Abagiu: Eu vreau să te văd cu ochelarii ceilalți, ăia funcționează. Sunt din filmul corect, dar te-am rugat să îi pui tocmai să nu vezi foarte bine ceea ce fac acum.

Luiza: Ai fost rău aici. Mi-i dau jos să văd mai bine. Asta e, trebuie să vedem realitatea.