Alina de la „Bravo, ai stil” 2023 a început să plângă în a noua ediție a competiției, după ce a decis să fie singură și să le spună tuturor despre problemele cu care se confruntă. Ilinca Vandici a întrebat-o pe concurentă de ce îi este teamă să vorbească mai mult în emisiune, deși în exterior pare o femeie foarte puternică.

Citește și: Alina s-a hotărât! Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 a pornit în căutare de genți și accesorii: „Să nu spună Maurice că i-am furat ideea”

Alina de la „Bravo, ai stil” 2023 are momente când se teme să își spună punctul de vedere în competiție, de multe ori din frica de a nu supăra vreo concurentă. De asemenea, tânăra de 29 de ani simte că nu stăpânește argumentele stilistice necesare.

Ilinca Vandici: La exterior pari o femeie foarte puternică, hotărâtă, dar în competiție pari temătoare.

Alina: Asta este una dintre marile mele probleme și defecte. Îmi vine să plâng. Tot timpul am încercat să fiu pe placul celorlalți. Am preferat să tac, să nu spun nimic. Nu m-am gândit deloc la ce îmi doresc eu sau ce am de spus. Toată experiența de aici mă ajută să mă exteriorizez. Când mă gândesc la momentele astea parcă nu îmi găsesc cuvintele, am așa un blocaj.

Chiar dacă m-a deranjat ceva nu am spus, mi-am dat seama că nu e ok. În primele două ediții am avut un trac față de cameră. Am văzut că colegele mele comentau ținutele cu argumente solide, lucruri pe care nu le cunosc. Nu cunosc detalii tehnice, iar colegele mele clar au un avantaj. Pare că sunt foarte dură și nu sunt. Mi-aș dori să fiu așa cum par.

N-am făcut decât să ofer fără să primesc nimic.

Jurații de la „Bravo, ai stil” 2023 au fost emoționați de sinceritatea Alinei: „Eu vreau să îți dau o îmbrățișare”

Momentul emoționant din platoul „Bravo, ai stil” 2023 i-a făcut pe jurați extrem de emoționați. Maurice Munteanu, Alexandru Abagiu și Raluca Bădulescu au vorbit fiecare în parte despre momentele în care s-au confruntat cu frica de a vorbi în public, anxietate sau chiar atacuri de panică.

Alexandru Abagiu: Alina, vreau să îți spun că m-ai emoționat. Și eu am avut această perioadă de a fi timid, de a nu îmi putea controla emoțiile în public. Cu timpul devenise mai rău. În momentul în care va fi expunerea acestui show s-ar putea să ai o cădere. Ce pot să îți spun e că văd în tine lucruri foarte bune, după această pată descendentă va fi una ascendentă.

Adevărații câștigători sunt cei care privesc departe.

Ai un look foarte bun. Sper să o ții în nota asta cât poți de mult. Asta ești tu, ce vedem acum ar fi trebuit să fie la gala „Stilul meu”. Vreau să plusezi în direcția asta, îți vine mănușă. La partea de beauty îmi place că ai ascultat sfatul meu.

Maurice Munteanu: Mie nu îmi plac sfaturile, dar e firesc să ai genul ăsta de trăiri. E o probă pentru noi și voi toți. Și eu făceam atacuri de panică ani de zile, ajungeam la urgență aproape în fiecare zi a săptămânii. Dacă te încălzește cu ceva, nu se moare din asta! Nu mă omor după corset, nu îmi place materialul. Look-ul îmi place foarte mult, jeanșii în combinație cu bocancii, iar părul îți stă splendid.

Raluca Bădulescu: Este o ținută foarte bună. Exteriorizează-te, contează enorm. Gândește-te că eu am trecut prin multe perioade ale mele având peste 100 de kilograme. Toată gama posibilă de trăiri omenești, cu toții le-am experimentat.

În ceea ce privește ținuta, Alina a primit trei steluțe din partea juraților. Înainte să îi ofere calificatul, Alexandru Abagiu a luat-o în brațe pe concurentă.

Alexandru Abagiu: Eu vreau să îți dau o îmbrățișare înainte să îți dau Bravo, ai stil. Rezonez mult cu ce au spus și chiar simt să fac asta. Ești frumoasă și ești în locul în care ar trebui să fii.