Alina Olariu este una dintre cele zece concurente de la „Bravo, ai stil” 2023. Tânăra de 29 de ani a povestit în urmă cu puțin timp, pe pagina ei de Instagram, că se confruntă cu o situație disperată. Concurenta s-a trezit peste noapte cu foarte mulți urmăritori falși pe Instagram, situație care îi poate afecta foarte mult contul de socializare. Ea a apelat la ajutorul urmăritorilor ei, pentru a putea remedia situația.

Citește și: Alina, emoționată până la lacrimi de momentul pus în scenă de Iris. Nici jurații nu au rămas indiferenți: „Bravo! A ieșit Iris la suprafață!”

„Pur și simplu nu mai pot. M-a trezit sora mea, că se întâmplă ceva cu Instagramul meu. Când am intrat, am văzut că am 80.000 de urmăritori, eu aveam 20.000. Nu avea cum să îmi explodeze contul.

Nu știu cum să remediez. Am lucrat atât de mult să îl cresc organic și cineva să vină acum să își bată joc de munca mea mi se pare incredibil! Cum poți să bați atât de mulți urmăritori într-un timp atât de scurt? Mi-ar plăcea să am o explicație logică. Apelez la ajutorul vostru, dacă știți cum pot să opresc asta”
, a spus Alina de la „Bravo, ai stil” 2023.

Alina Olariu este convinsă că cineva a cumpărat acești urmăritori și este extrem de afectată de tot ce se întâmplă. Tânăra este convinsă că o persoană a încercat să îi facă rău și să îi afecteze munca depusă până acum prin acest gest. 

„De când a început să fie emisiunea difuzată, mie mi-a crescut contul cu 2.000 în câteva zile, dar mi se pare imposibil.

Nu găsesc nicăieri un număr de la Instagram sau ceva. Nu reușesc să înțeleg cum ar putea să acceseze contul cuiva și să îl încarce cu urmăritori. Întreaga situație mă șochează și nu știu cum să gestionez. Nu are cum să nu mă afecteze situația asta”, a mai spus concurenta de la „Bravo, ai stil” 2023.

Alina de la „Bravo, ai stil” 2023, în lacrimi pe Instagram! Ce decizie a luat

După ce a vorbit cu urmăritorii ei, Alina de la „Bravo, ai stil” 2023 a înțeles că una dintre soluții ar fi ca persoana acre i-a cumpărat urmăritorii să îi șteargă.

„Se pare că singura varianta de a scăpa de toți urmăritorii ăștia este ca persoana care i-a băgat să îi șteargă. Te rog eu frumos ia-i înapoi, eu nu am cum să îmi șterg contul.

Exista și posibilitatea asta. Nu am cum să îmi șterg contul, pentru care am muncit atât de mult”, a mărturisit Alina de la „Bravo, ai stil” 2023.

Citește și: Cine este Alina de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8? De profesie make-up artist, concurenta intră în cursa pentru premiul cel mare

Concurenta din sezonul 8 a luat decizia de a își face contul privat, fiind singura variantă care ar putea remedia situația în aceste momente.

„Am decis să îmi fac contul privat. Nu găsesc altă variantă mai bună momentan. Vă mulțumesc pentru toate sfaturile și mesajele”, este mesajul postat de Alina pe Instagram.