Prima gală a sezonului 8 al „Bravo, ai stil!” a debutat cu momentul Alinei. Tânăra a ales ca, pentru a respecta conceptul propus, și anume „Stilul meu”, să poarte o rochie de culoare neagră, asortată cu cercei în aceeași culoare.

Alina a pășit încrezătoare pe scenă, în pași de dans, și chiar dacă jurații nu au fost dați pe spate de ținuta ei, aceasta a reușit să facă senzație cu naturalețea mișcărilor sale.

Alina a deschis prima seară concept a sezonului cu numărul 8 din „Bravo, ai stil!”. Maurice Munteanu, cucerit de mișcările concurentei: „Atrage camera”

Tânăra concurentă s-a făcut frumoasă, s-a aranjat, s-a îmbrăcat într-o rochie care i-a pus silueta în valoare și s-a pregătit pentru un eveniment important. Alina a intrat pe scenă dansând, ceea ce i-a surprins plăcut pe jurați.

„E născută pentru scenă. Atrage camera. Camera nu poate, când apare Alina, să stea fixă. O ia după ea”, a spus Maurice Munteanu.

Citește și: Alina a plecat la întâlnire cu un prieten inedit, iar pe drum a primit trei steluțe din partea juraților: „Numai elegantă ești de când a început competiția”

Contrat așteptărilor, iată că Alina  nu are experiență nici cu scena și nici cu lumina reflectoarelor.

„Este prima dată(n.red. când a dansat pe scenă). Este prima dată când am fost pe scenă.”, a mărturisit concurenta în fața Ilincăi Vandici.

Părul și dinții Alinei, motiv de discuție pentru jurați: „Detest părul care nu se mișcă”

Coafura Alinei a fost impecabilă, poate prea impecabilă după părerea juraților, care au fost deranjați de intensitatea culorii podoabei capilare a Alinei, cât și de faptul că aceasta avea prea mult fixativ în păr. 

„Sunt fațete, le-ai albit. Ok. Părul este foarte negru și tu ești foarte bronzată, ori dinții fiind foarte albi, contrastul este unul extrem de nenatural, ca părul care nu se mișcă. Detest părul care nu se mișcă și care este fixat până la nemurire.”, a spus Maurice  Munteanu.

Citește și: Ce a observat Alexandru Abagiu la ținuta Alinei de la „Bravo, ai stil” 2023! Le-a spus tuturor concurentelor să țină cont de asta: „Ai exagerat puțin”

„Părul tău este mai negru decât ținuta. Pentru mine, un negru natural este unul care absoarbe lumina.(...) Vorbim despre un monocrom în cazul tău și de fapt nu este chiar un monocrom”, a completat Alexandru Abagiu.

În final, Alina a reușit să primească nota 3 din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu, în timp ce Maurice Munteanu i-a oferit doar 2 puncte concurentei.