În a opta ediție a competiției „Bravo, ai stil” 2023, Alina a venit îmbrăcată cu o ținută în care vrea să o întâlnească pe Ariana Grande. Concurenta a ales să își prindă părul într-o coadă, exact ca în stilul celebrei cântărețe.

Iris și-a dat cu părerea despre ținuta colegei sale, care i-a spus că și-ar fi dorit să nu o vadă cu o codiță în jurul ochiului atât de stridentă.

Alina de la „Bravo, ai stil” 2023 i-a explicat colegei sale motivul pentru care a ales să se machieze așa.

Iris: Poate nu aș fi pus eyeliner, îmi plac ochelarii ăia!

Alina: Dacă îmi fac eyeliner și nu am părul prins, nu îmi stă bine. Am profitat de moment și l-am făcut mai lung.

Alina a obținut trei steluțe din partea juraților! Iată ce au spus

Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu i-au oferit concurentei trei steluțe în această seară. Singura observație pe care concurenta a primit-o a fost cu privire la păr. Maurice Munteanu a comparat-o cu o cântăreață de muzică populară. Pe de altă parte, ea a fost apreciată de cei trei jurați de la „Bravo, ai stil” 2023 pentru că știe să defileze și are prezență scenică. 

Citește și: Alina s-a hotărât! Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 a pornit în căutare de genți și accesorii: „Să nu spună Maurice că i-am furat ideea”

Alexandru Abagiu: Draga mea Alina, felicitări pentru zvâcul cu care te-ai prezentat. Îmi place foarte mult ce ai făcut, dar nu aș face asta pentru o întâlnire cu Ariana Grande.

Îți vine foarte bine povestea asta, e super important ca tipul ăsta de freză să fie foarte bine strânsă.

Maurice Munteanu: Terminați cu populara! Când vă prindeți, când vă faceți cocuri, o dați în populare, parcă chemați cetățenii la hore. Doar nu îți imaginezi că cineva va crede că ăla e părul tău natural. Ținta are ceva nostalgic, mă duce înapoi în timp.

Nu îți vine rău. Fusta îmi place în mod deosebit și modelul botinei.

Raluca Bădulescu: Ai intuit foarte bine zona asta stilistică. Mi-aș fi făcut altfel părul, dar înțeleg motivul. Mergi cel mai bine e tocuri dintre fete. Mai dă-le și lor o lecție!