Alina s-a hotărât! Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023  își dorește să aibă mai multe opțiuni în ceea ce privește accesorizarea, așa că s-a decis să apeleze la toți cunoscuții, pentru a colecta cât mai multe genți.

Aceasta a fost și povestea pe care tânăra le-a prezentat-o juraților, telespectatorilor și celorlalte concurente în ediția din 10 aprilie a „Bravo, ai stil!”.

Alina s-a hotărât! Concurenta a decis să ia problema accesoriilor în propriile mâini

Pentru că, de la începutul emisiunii, gențile pe care Alina le-a integrat în ținute au fost uneori criticate de către jurați, tânăra s-a hotărât să urmeze sfatul lui Maurice Munteanu.

Citește și: Jasmine, dezvăluire de senzație la „Bravo, ai stil!” Concurenta a făcut un număr de magie și a mărturisit că este fiica unui celebru iluzionist

Alina: „Să nu spună Maurice că i-am furat ideea. Merg să fac colecție de genți și accesorii, pentru că este o mare problemă de-a mea așa că apelez la neamuri, părinți bunici, să le pună într-o plăsuță, nu contează de care că eu vin și le iau toate.”

Ilinca Vandici: „Aaa, ce ziceai tu Maurice. Să se ducă să caute, să adune de la toată lumea.

Dar ăsta e un gest foarte benefic pentru voi în momentul ăsta. Adunați ca să aveți de unde prezenta.”

Alina: „Bineînțeles, sigur că da.”

Alina, asemănată cu Raluca Bădulescu de către Alexandru Abagiu

Ținuta Alinei a atras pe de-o parte criticile juraților, însă aceștia au subliniat că există și elemente pozitive. Iată însă că Alexandru Abagiu a observat altceva la look-ul concurentei, și anume că, în opinia lui, Alina seamănă cu Raluca Bădulescu.

„Ținuta pe care o porți, la fel ca multe dintre ținutele pe care le-a purtat le-a purtat Carina săptămâna trecută, e safe. Culoarea jachetei îmi place, geanta este foarte urâtă, dar rar vedem aici o geantă frumoasă. Părul este pe vechi rău de tot, dar am înțeles, ai extensii cu clipsuri”, a spus Raluca Bădulescu.

Citește și: Milena caută iubirea la „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra le-a cerut sfaturi în materie de dragoste celorlalte concurente: „Cum să alegi bărbatul potrivit?”

„Cu cine crezi tu că semeni dragă? Semeni cu Raluca Bădulescu, semănați la față, și acum te văd pentru că ai fruntea liberă și acum te văd mai bine.”, a spus amuzat Alexandru Abagiu.