Constanția s-a prezentat în a noua ediție „Bravo, ai stil” 2023, sezonul 8, cu o ținută pentru covorul roșu. Este a doua oară când tânăra vine în competiție cu o rochie albă, moment care a stârnit din nou râsete în platou. Concurentele au complimentat-o pe Constanția pentru modul în care îi vine rochia, însă unele dintre ele nu au fost convinse de ceea ce a făcut în zona părului. 

Constanția: Astăzi mă duc pe covorul roșu, la festivalul de la Cannes.

Citește și: Constanția, prinsă pe picior greșit de Maurice Munteanu! Juratul a observat un detaliu incredibil la ținuta concurentei: „Puiule, ai etichete pe talpă!”

Carina: Ești superbă, Constanția. Îmi place foarte mult rochia, îți vine superb. Aș fi luat sandale, cred eu că ar fi venit mai bine.

Andreea: Tu ești drăguță, dar nu îmi place ținuta ta din seara asta. Geanta nu se potrivește, nici părul nu îmi place cum l-ai prins la spate, cu floricele alea.

Câte steluțe a primit ținuta Constanției în această seară: „Pe mine mă duci cu gândul la Maria Callas”

Singurul impresionat de ținuta Constanției a fost Maurice Munteanu, care a semănat-o pe concurentă cu Maria Callas și Onassis.

Alexandru Abagiu i-a complimentat Constanției modul în care a decis să se machieze în această seară, însă nu a putut spune același lucru și despre modul în care și-a prins părul. Raluca Bădulescu a fost singura care nu i-a oferit steluță concurentei și a sfătuit-o să mai încerce și alte look-uri. 

Alexandru Abagiu: Partea de beauty îmi place foarte mult. Îmi place că ai pus un contrast pe buze.

Unghiile ar fi trebuit să aibă altă culoare. Nu mă omor după coc, par a fi flori de mireasă.

Raluca Bădulescu: Mi-a venit în cap o piesă acum, mai exact „S-a furat mireasa”. Când se mișcă, vă rog să o băgați!

Maurice Munteanu: Pe mine mă duci cu gândul la Maria Callas, iar colierul la Onassis.

Ai să râzi, dar pe mine m-ai surprins cu look-ul. Un sfat pentru doamnele de acasă, dacă umărul pică în jos, atunci să se evite breteaua spagetti. Look-ul să știi că are un mister.