Jasmine de la „Bravo, ai stil” 2023 a venit în a opta ediție cu o ținută care i-a impresionat e jurați! Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu au admirat piesele pe care concurenta a decis să el aducă în această seara în fața lor și a telespectatorilor.

Milena a fost nominalizată de Ilinca Vandici pentru a își spune opinia despre ținuta Jasminei, iar concurenta a mărturisit că ar fi mai adăugat câteva accesorii.

Milena: Îmi place ținuta ta. Aș fi adăugat un accesoriu, poate niște cercei mai proeminenți. Aș fi purtat niște sandale, în place în special machiajul.

Alexandru Abagiu, despre ținuta Jasminei în a opta ediție „Bravo, ai stil” 2023: „Mi se pare de departe cea mai bună”

Cei trei jurați au avut cuvinte de laudă despre ținuta aleasă de Jasmine în această seară.

Raluca Bădulescu și ALexandru Abagiu sunt de părere că Jasmine a avut cea mai bună ținută din platoul „Bravo, ai stil” 2023, ediția opt. Maurice Munteanu i-a oferit un sfat concurentei cu privire la încălțările pe care a ales să le poarte, care nu au fost alegerea stilistică cea mai potrivită. 

Citește și: Jasmine, pregătită să își întâlnească idolul! Tânăra a mărturisit care este vedeta pe care o admiră: „De când sunt mică”

Pe partea de beauty, Alexandru Abagiu a remarcat că Jasmine a ales să poarte un machiaj simplu, dar care a avantajat-o foarte mult, dar la fel a procedat și cu modul în care și-a aranjat părul.

Raluca Bădulescu: Este cea mai bună ținută din această ediție, cea mai bună în care te-am văzut îmbrăcată până acum. Bravo, ai stil!

Maurice Munteanu: Cele două piese sunt foarte frumoasă și geanta este bine aleasă, foarte bine aleasă. Pantofii nu au nicio legătură cu această ținută. Genul acesta de rochie se potrivește dacă ai pieptul foarte plat, dar piesele sunt superbe.

Alexandru Abagiu: Nu mai are rost să vorbesc despre ținută. Mi se pare de departe cea mai bună ținută din platou din această seară.

Pe partea de beauty ai făcut un lucru extrem de interesant. Ai elevat puțin ideea de „no makeup” makeup. Îmi place că ai folosit mascara, nu ai exagerat cu nimic. Ai cea mai bună coafură din această seară, pentru că este structurată.