În a 14-a ediție Bravo, ai stil 2023, Milena nu a atras atenția doar prin ținuta ei. Concurenta a stârnit râsete în platou cu povestea aleasă pentru această ediție. Maurice Munteanu a lăudat-o în fața celorlalte concurente pentru că are umor și știe să își prezinte poveștile.

Citește și: Alexandru Abagiu, despre ținuta Milenei la Bravo, ai stil 2023: „Este ceva indecent”. Câte steluțe a primit concurenta?

Milena: Dat fiind faptul că România este cunoscută pentru frumusețile naționale, în rândul femeilor, dar și a distracțiilor, eu am ales să devin dezvoltator mobiliar și am realizat o clădire imensă undeva pe litoralul românesc. Am vândut acel imobil cu cinci milioane de euro și am aceasta este geanta cu care am luat banii cash.

Maurice Munteanu: Cel puțin concurenta are umor, ne face să râdem.

Are o poveste, știe cum să o spună. Are umor!

Câte steluțe a primit Milena de la Bravo, ai stil 2023 în această seară

Chiar dacă a primit complimente din partea juraților în ceea ce privește umorul ei, nu același lucru s-a putut spune și despre ținută. Milena a primit două steluțe, din partea lui Alexandru Abagiu și a Raluca Bădulescu.

Jurații i-au spus că elementul care a tras foarte mult ținuta în jos a fost geanta.

Raluca Bădulescu: Lănțicul ăla de la gât, scoate-l definitiv! Rochia îți vine splendid. Pieptănătura îmi place, sandala taie glezna, trebuie tocuri mai înalte. Geanta este a altcuiva, are o viață a ei, separată. Nu poți să vii cu papornița aia, chit că e scumpă!

Alexandru Abagiu: Te înghite geanta, asta e defapt realitatea situației.

Vreau să îți văd mai des dinții. Ești superbă. Ai o față de șoricel fericit! Mie mi place foarte mult povestea ta de spanish. Look-ul, părul mă duc cu gândul în direcția aia.

Maurice Munteanu: Sunt de acord cu colegii mei. Rochia îți vine foarte bine, dar asta nu e o ținută. Tu ești adorabilă, te iubesc, te-aș lua acasă, aș bea cu tine infinite cafele, dar astăzi nu ai stil.