Raluca Bădulescu, mai îndrăgostită ca niciodată! Jurata de la „Bravo, ai stil!” și Rareș Grigore formează un cuplu de aproximativ un an. Încă de la început, aceștia nu s-au sfiit să se afișeze în spațiul public.

Raluca Bădulescu și actualul ei iubit au început să formeze un cuplu după ce vedeta a pus punct căsniciei pe care a avut-o timp de 13 ani cu Florin Stamin.

Raluca Bădulescu, mai îndrăgostită ca niciodată! Iată ce dezvăluiri a făcut jurata de la „Bravo, ai stil!”

Noua relație a Ralucăi Bădulescu a intrat imediat în atenția publică, în special pentru că între jurată și Rareș Grigore este o diferență de aproximativ 20 de ani.

Chiar dacă există această diferență de vârstă, cei doi se iubesc foarte tare.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în cadrul emisiunii „Teo Show”, Raluca Bădulescu a mărturisit cum se înțelege cu partenerul ei de viață.

„Eu sunt mic copil… Trebuie să mă ascund după un copac ca să pot să îi spun o idee. Sunt și eu puțin încăpățânată, dar puțin față de el”, a spus Raluca Bădulescu, la „Teo Show”.

Ce spunea Rareș Grigore despre dinamica relației cu Raluca Bădulescu: „Trebuie să cedezi”

Diferența de vârstă dintre cei doi nu i-a afectat niciodată pe fericiții parteneri de viață. Cei doi se înțeleg de minune și spun că sunt suflete pereche, chiar dacă iubitul vedetei consideră că este destul de dificil.

„Cu mine n-ai cum… trebuie să cedezi”, a spus Rareș Grigore, în cadrul unui interviu pentru Kanal D.

„Cedez aparent, dar mă reîntorc”, a completat Raluca Bădulescu.

Cine este Rareș Grigore, iubitul Ralucăi Bădulescu?

Rareș Grigore este un om de afaceri care se implică activ în proiecte caritabile și acte de binefacere. În prezent, acesta formează un cuplu cu Raluca Bădulescu, jurata de la „Bravo, ai stil!” și una dintre cele mai iubite vedete din țara noastră.