Raluca Bădulescu și Ruxi au format o relație de prietenie după încheierea sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ruxi sau Ruxi Opulență, cum este cunoscută publicului, este marea câștigătoare a sezonului trecut din „Bravo, ai stil”.

Citește și: Jurații au rămas cu gura căscată când au văzut cum a venit Jasmine îmbrăcată. Raluca Bădulescu nu s-a abținut: „O să ne ia salvarea sezonul ăsta”

Raluca Bădulescu, unul din jurații, „Bravo, ai stil!”, si Ruxi, câștigătoarea sezonului 7 „Bravo, ai stil”, au acceptat provocarea ”DOI ZECE”, provocarea interviului la doi, cu vedetele Kanal D2, și au răspuns sincer mai multor întrebări. Numele de alint sau porecla, vârsta din buletin și cea din suflet, dar și multe alte aspecte din viața personală și profesională a celor două vedete, aflăm chiar de la Raluca Bădulescu și Ruxi!

Raluca Bădulescu a dezvăluit ce nu îi place la colega și prietena ei, Ruxi: „Suntem un pic nebune”

La întrebare „Ce îți place și nu îți place la colega ta de interviu?”, Raluca Bădulescu nu s-a abținut în a oferi un răspuns imediat! Jurata de la „Bravo, ai stil” a mărturisit că se înțelege foarte bine cu Ruxi, iar cele două au multe în comun.

Cu toate acestea, exist un lucru care pe Regina Regească o enervează cumplit la câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” și are legătură cu anumite piese vestimentare.

Raluca Bădulescu: Este câștigătoarea sezonului 7 „Bravo, ai stil”. Ne conversăm foarte des, este o tipă extrem de creativă, mișto. Nu știu cum să spun că suntem un pic nebune la cap, eu și colega mea, dar în sensul bun.

Știți ce nu îmi place la ea? Mă enervează rău de tot. Are niște genți și niște cizme care mă fierb.

La rândul ei, Ruxi a dezvăluit că se înțelege extrem de bine cu Raluca Bădulescu, însă este nemulțumită că mulți dintre fani nu o cunosc așa cum o face ea. Vedeta a dezvăluit că și-ar dori ca jurata de la „Bravo, ai stil” să fie mult mai vocală pe pagina ei de Instagram.

Ruxi: Ne place opulența și luxul. Ne place să fim extra și o ador pentru chestia asta, că ne înțelegem când ne vedem. Trăim una pentru alta. Nu îmi place că nu vorbește mai mult pe Instagram, că e așa amuzantă, i-am zis asta și îi zic și aici.

Ce ar face Raluca Bădulescu și Ruxi, dacă ar face schimb de corpuri?

„Cum te-ai vedea în pielea colegei tale de interviu?” este întrebarea care a stârnit râsete din partea celor două colege de interviu. Dacă ar fi în locul lui Ruxi, Raluca Bădulescu a mărturisit că ar purta doar haine mulate, care să îi pună în evidență corpul. În schimb, Ruxi a dezvăluit că ar presăra sclipici peste tot pe unde ar merge.

Raluca Bădulescu: Aș băga niște dansuri. Dacă eram ea, băgam niște îmbrăcăminte. Ea are nevoie de sânii mei și eu de picioarele ei. Ar ieși din noi două una...

Ruxi: Aș presăra sclipici pe unde merg, doar să rămână sclipici pe unde merg și miros de divă.

Vă invităm să urmăriți interviul integral „DOI ZECE” cu Raluca Bădulescu și Ruxi, pe pagina oficială de Youtube!