Andreea, pusă la zid de jurați! În prima gală a sezonului cu numărul 8 al „Bravo, ai stil!”, aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a decis să realizeze o ținută colorată, cu accente predominante de roz.

Tânăra era foarte încrezătoare în outfit-ul pe care l-a realizat și abia aștepta jurizarea, însă iată că lucrurile nu au decurs așa cum aceasta și-ar fi dorit.

Andreea, pusă la zid de jurați! Concurenta a început să plângă în timpul jurizării

Imediat ce Andreea a ajuns în fața celor trei jurați, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu i-au atras încă o dată atenția concurentei că, după părerea lor, tânăra studentă nu și-a realizat de una singură outfit-ul.

În acel moment, Andreea a clacat și a început să plângă.

Maurice Munteanu: „Nu mă întreba de ce, dar ținuta are ceva de Eurovision. N-ai făcut-o tu, se vede din avion. Dar cine a făcut-o, a făcut-o prost.”

Andreea: „Nu am cusut-o eu.”

Raluca Bădulescu: „I le dă(n.red. persoana care îi face ținutele).”

Maurice Munteanu: „Normal că i le dă. Cum i-a dat și numărul, și alegerea piesei.”

Citește și: Sorina a plecat în căutare de accesorii pentru „Bravo, ai stil!”, însă jurații au pus-o la zid. Ținuta concurentei nu a reușit să impresioneze: „Alegi mereu ținute în aceeași zonă”

Andreea: „Eu chiar muncesc secundă de secundă. Și în momentul ăsta nu mă simt deloc cum m-aș simți în mod normal, pentru că de când am terminat filmările, nici măcar o secundă nu am stat pentru că sunt singură aici.

Pe lângă idei, pe lângă faptul că merg încontinuu în oraș, pe lângă că mă gândesc la orice detaliu. Fusta asta era mai lungă, dar am prins-o cumva pentru că nu-mi plăcea cum stătea. Eu am venit aici să mă exprim și simt că, într-adevăr, ținutele mele poate sunt apreciate, dar simt că munca mea nu este apreciată.”

Raluca Bădulescu: „Intrăm acum în marele malaxor al publicului, în care ne vom asuma rolul de a fi făcuți ferfeniță de către public, care va vedea o căprioară splendidă, tânără, hăituită de acești

obosiți jurați(...) Noi suntem foarte îngăduitori/ Ținutele pe care voi le aveți nu sunt bune”

Maurice Munteanu: „Lucrurile nu sunt niciodată ceea ce par a fi, iar tu nu ești niciodată ceea ce vrei să pari.”

Raluca Bădulescu s-a enervat mai tare după explicațiile Andreei

Momentul în care concurenta a încercat să se justifice în fața juraților a făcut-o pe Raluca Bădulescu să se enerveze și mai tare.

Jurata a explicat de ce este aproape convinsă de faptul că Andreea nu își realizează singură ținutele.

Citește și: Nici nu a ajuns bine la „Bravo, ai stil!” 2023 că Milena s-a și îndrăgostit! Totuși, situația nu este chiar atât de simplă: „S-a trezit fix după emisiune”

„M-am ambalat pentru că, în momentul în care fetele i-au comentat ținuta Andreei, ea nimic nu a zis. N-a schițat un gest. Păi un om care mănâncă modă pe pâine, care face ținutele de la A la Z, păi mușcă din oameni ca să-și apere ținuta, nu stă așa pur și simplu și privește”, a explicat Raluca Bădulescu.