Carina a reușit să îi impresioneze pe jurații de la „Bravo, ai stil” 2023, chiar dacă nu a mai venit cu piese vestimentare provocatoare. În a zecea ediție, concurenta a venit îmbrăcată cu un sacou supradimensionat și o pereche de blugi largi, pe acre le-a accesorizat cu o geantă neagră și o pereche de tocuri înalte. 

Citește și: Maurice Munteanu, dezamăgit de apariția Carinei la „Bravo, ai stil” 2023: „Sunt aceleași ținute, nu ai schimbat nimic”

Raluca Bădulescu nu a putut să nu o taxeze pe concurentă pentru defilarea ei, deoarece i-a mai făcut observație în edițiile trecute că nu știe să meargă pe tocuri. Vedeta își dorește de la toate concurentele mai multă energie când vine vorba de alegerea pieselor și defilările. 

Raluca Bădulescu: Încoțopenită a defilat pe piesa asta. Vine a doua oară în decurs a două săptămâni și defilează ca un lemn, ca un butuc.

Maurice Munteanu, despre ținuta Carinei dina zecea ediție Bravo, ai stil 2023: „Îți vine excepțional”

Ținita Carinei în a zecea ediție de „Bravo, ai stil” 2023 a fost una câștigătoare. Concurenta a obținut trei steluțe din partea juraților. Deși este mult mai îmbrăcată decât în ediția anterioară, Maurice Munteanu i-a spus concurentei că este mult mai provocatoare, iar acest stil o complimentează foarte bine.

Alexandru Abagiu i-a complimentat machiajul, dar și modul în care și-a aranjat părul, chiar dacă este o coafură simplă. 

Alexandru Abagiu: Radiezi din nou și lucrul ăsta îmi place. Vedem foarte puțin din corpul tău de data asta, dar uite că și așa se poate transmite mai departe prospețimea asta. Alegerea rujului este foarte dificilă, nuanța asta de portocaliu funcționează bine.

Raluca Bădulescu: Pe mine cu ținuta asta să știi că m-ai câștigat. Ador sacourile supradimensionate, chiar dacă n-ai zice.

Maurice Munteanu: N-ai ales cea mai bună geantă pentru ținuta asta, dar ținuta îți vine excepțional. Styling-ul este foarte bun și, culmea, tu arăți mult mai sexy decât aseară.