Carina, etichetată de celelalte concurente? Încă de la prima ediție a competiției de fashion, atât jurații cât și celelalte concurente de la „Bravo, ai stil” 2023 i-au mărturisit Carinei că are un trup sculptat și că, în cazul ei, frumusețea fizică reprezintă un atu.

Iată însă că tinerei nu îi place deloc să fie văzută doar o femeie frumoasă, ci își dorește să îi fie observate și celelalte calități.

Carina, etichetată de celelalte concurente? Tânăra a mărturisit cine este fata care i-ar fi pus anumite etichete

Discuțiile despre posibilele etichete pe care le-ar fi primit Carina fără voia sa au ajuns și la urechile Ilincăi Vandici, care a vrut să se facă lumină în această situație și care a întrebat-o pe Carina cine este cea care ar fi catalogat-o într-un fel sau altul pe aceasta.

Ilinca Vandici: „Au tot persistat discuțiile despre aspectul tău fizic. Despre frumusețe s-a mai vorbit în culise. Crezi că fetele ți-au pus o etichetă?”

Citește și: Luiza a dat explicații după ce a părăsit în lacrimi platoul „Bravo, ai stil!”: Am făcut un atac de panică, nu mai puteam să respir”

Carina: „Da, unele dintre ele, da.”

Ilinca Vandici: „Cine?”

Carina: „Iris. Acum începe să-i placă de mine puțin, dar până acum nu prea i-a plăcut și mă cataloga drept fata aia frumușică, care nu prea se îmbracă bine.”

Iris neagă vehement acuzațiile pe care i le-a adus Carina: „Nu-i adevărat deloc”

Fiind de față la răspunsul pe care i l-a oferit Carina prezentatoarei TV, Iris a luat imediat cuvântul și a mărturisit că nu a vrut să îi lase celeilalte concurente impresia pe care aceasta a avut-o.

Citește și: Luiza a dat explicații după ce a părăsit în lacrimi platoul „Bravo, ai stil!”: Am făcut un atac de panică, nu mai puteam să respir”

Iris: „Nu-i adevărat deloc. Eu ți-am zis doar că ai un corp superb, că ești frumoasă. Și în culise ți-am zis, ba chiar am insinuat că ești o fată inteligentă, că știi ce să faci, ce să zici, pentru că ai făcut un sport de performanță care te-a educat oarecum și vezi că fetele pot să fie uneori rele. Niciodată nu te-am judecat, nu te-am subestimat.”

Carina: „Ok, poate am interpretat eu greșit”