Carina a venit în a noua ediție „Bravo, ai stil” 2023 cu o ținută care a întors privirile tuturor, dar care nu a fost îndeajuns pentru juratul Maurice Munteanu. Celelalte concurente au complimentat-o pe Carina pentru alegerea făcută și modul în care se așază rochia pe silueta ei, chiar dacă ar fi schimbat câteva elemente vestimentare.

Citește și: Jigniri în platoul „Bravo, ai stil” 2023! Un scandal a izbucnit între Carina și Andreea: „Mi-ai spus că am tupeu și că sunt needucată”

Constanția: Îmi place foarte mult cum îți vine rochia și accesorizarea, dar aș schimba sandalele, aș pune niște sandale negre din lac. Părul nu mă încântă, dar sclipești, ești senzațională.

Jasmine: Îmi place foarte mult rochia, aș purta-o. Singurul lucru care nu mă dă pe spate e clutch-ul.

Maurice Munteanu, despre ținuta Carinei din ediția nouă „Bravo, ai stil” 2023: „Îți vine bine rochia, dar nu e suficient”

Carina a primit două steluțe în această seară, din partea lui Alexandru Abagiu și a Ralucăi Bădulescu. Regina Regească a sărit în ajutorul concurentei, motiv pentru care i-a spus să reanunțe la cureaua cu acre a defulat inițial, deoarece nu îi avantaja silueta. Maurice Munteanu nu i-a oferit steluță Carinei și a taxat faptul că a venit din nou îmbrăcată în aceeași zonă stilistică.

Citește și: Beatrice a izbucnit în lacrimi când a văzut ținuta Carinei! Concurenta a răbufnit: „Puteam și eu”

Raluca Bădulescu: La curea mă deranja că tăia din formă. Decolteul e generos și stă superb.

Maurice Munteanu: O să le aduc aminte că au fost un pic ciufulite niște concurente care nu schimbă și rămân în aceeași zonă. Tu te-ai născut în aceeași zonă în această competiție. Ești frumoasă, îți vine bine rochia, dar nu e suficient.

Practic sunt aceleași ținute, nu ai schimbat nimic.

Alexandru Abagiu: Rochia îți vine foarte bine, iar modificările pe care Raluca le-a adus sunt esențiale. Nu mă omor nici după ce ai la gât, cred că puteai să o joci mult mai interesant. Pe partea de beauty este foarte frumoasă, nu am cum să amendez asta. Te-ai scos cu împletitura de la spate, e super modernă.