Andreea a venit în a zecea ediție „Bravo, ai stil” 2023 cu o ținută pentru a merge în Spania, unde vrea să cucerească lumea filmului. Înainte să comenteze despre ținuta aleasă de concurentă, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu au făcut mai multe comentarii despre alegerea piesei. Cei doi jurați sunt convinși că tânăra nu își alege singură melodiile pentru defilări.

Maurice Munteanu: Nici piesa asta nu a ales-o ea.

Cum vă explicați că concurenta vine în fiecare zi cu piese dintr-o anumită zonă vintage. Îmi e foarte greu. Lucrurile astea se transmit din energia unui om. O cetățeană care are în playlist-urile ei aceste melodii, crede-mă, transmite o altă energie, alte vorbe. O fată acre ascultă piesa asta real are o altă glăjbeală în ea.

Citește și: Concurentele „Bravo, ai stil” 2023 suspectează tot mai mult că Andreea are stilist! Fetele au observat că primește colecte suspecte: „În fiecare zi îți aduce cineva câte ceva”

Andreea nu a le-a oferit niciun răspuns juraților, motiv pentru acre a continuat să îi spună povestea din această seară Ilincăi Vandici. Gestul concurentei a deranjat-o pe Raluca Bădulescu, care a observat că ignoră comentariile ei și ale colegilor de la masa juriului.

Raluca Bădulescu: Acum am văzut, mai trebuie să spun și eu ceva, că nu mă pot abține! Eu am observat că ne dă concurenta Andreea cu ignore.

Se uită la noi cu niște ochi căprioristici. Ce o zice?

Andreea: Nu e adevărat. Chiar eu aleg piesele. E o piesă foarte cunoscută, ritmată.

Ce au spus jurații despre ținuta Andreei din această seară: „Mă duce cu gândul către Capri, nu Spania”

În a zecea ediție „Bravo, ai stil” 2023, Andreea a primit două steluțe, din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu.

Maurice Munteanu i-a transmis concurentei că look-ul ar fi trebuie să fie mult mai bogat.

Alexandru Abagiu: Look-ul mă duce cu gândul către Capri, nu Spania. Ciorapii pe care îi porți arată de parcă te-ai stropit, așa îmi pari mie acum. Nu mi se pare că funcționează culoarea pielii tale. Culoarea bijuteriilor îmi place, nu e un auriu clasic, e un auriu verzui. Îmi place că nu ai exagerat pe partea de beauty.

Maurice Munteanu: Look-ul trebuia să fie mai bogat. Nu mă trimiți în Spania, mai degrabă către Italia. Nu mi se pare un look controlat.

Raluca Bădulescu: Mie nu îmi plac combinațiile de papuc cu ciorap, dar mi se pare că funcționează, că îți vin bine.