Andreea de la „Bravo, ai stil” 2023, criticată dur de celelalte concurente! Fetele au început să pună la îndoială tot mai mult faptul că Andreea își face singură ținutele, după ce au observat că primește tot mai des colete cu haine în timpul filmărilor.

Citește și: Jigniri în platoul „Bravo, ai stil” 2023! Un scandal a izbucnit între Carina și Andreea: „Mi-ai spus că am tupeu și că sunt needucată”

Prima care a observat coletul venit la studio a fost Carina, care a deschis subiectul în timp ce se aflau în culise. Andreea este de părere că este urmărită la orice pas de Carina, motiv pentru care între cele două a început un schimb dur de replici.

Carina: Andreea a primit din nou un pachet, o punguță cu ceva haine.

Andreea: Am văzut că mă urmăreai prin spate.

Carina: Nu am ce să discut cu tine. Am zis că ai primit o pungă cu haine. Nu vii cu hainele de acasă?

Andreea: Nu, ceva nu am putut să îmi cumpăr ieri și am rugat o prietenă să îmi aducă astăzi.

Carina: În fiecare zi îți aduce cineva câte ceva. Asta înseamnă că cineva o ajută.

Andreea: Este vorba despre o fustă, pe care nu am găsit-o. Am rugat o prietenă astăzi să mi-o aducă.

Tot mai multe concurente o suspectează pe Andreea! Ce au observat fetele în ultima perioadă: „Tot primește pachete de multe ori”

Deși Andreea a mărturisit că persoanele din spatele pachetelor sunt prietenele ei, care o ajută cu achiziționarea pieselor vestimentare, concurentele nu sunt deloc convinse că acesta este adevărul.

Luiza: Mi s-a părut dubios că tot primește pachete de multe ori. Nu mi se pare ok că tot primească colete. La ea s-a întâmplat de mai multe ori. A zis ceva de genul că i-a fost fusta mare și a rugat o altă fată.

Beatrice: Mereu nu e ceva bun.

Alina: Chiar nu țin cu nimeni, nu iau apărarea nimănui, dar sunt în aceeași situație. Eu am luat-o pe sora mea cu mine la București să mă ajute. Cred că vine de trei ori pe zi aici să îmi aducă cercei, o bluză, o pereche de pantaloni.

În ediția de miercuri seara „Bravo, ai stil” 2023, 12 aprilie 2023, Andreea nu a obținut nicio steluță din partea juraților.