Milena de la Bravo, ai stil 2023 a ajuns pe primul loc în clasamentul steluțelor, după aproape 3 săptămâni în care s-a aflat pe ultimul loc. Concurenta a făcut primele declarații despre evoluția ei din ultimele ediții. Ea a declarat că a fost dezamăgită de parcursul ei, însă își dorește să evolueze și își dă și mai mult interesul în privința ținutelor. Milena de la Bravo, ai stil 2023 a declarat în platoul emisiunii că nu își dorește să se culce pe o ureche, ci își dorește să fie mult mai motivată

să primească steluțe. 

Milena: Este foarte greu să fii pe ultimul loc. Am simțit asta pe pielea mea în ultimele săptămâni, mai ales când ești în fața eliminării. E foarte greu să recuperezi. Mi-am propus să muncesc mult mai mult și se observă că mi-am dat interesul. În primele săptămâni am încercat mai mult ținute experimentale eșuate.

Câte steluțe a primit Milena, după ce a urcat pe primul loc în clasament: „Cizmele sunt flagrant în altă zonă stilistică”

În ediția din această seară, joi, 27 aprilie 2023, Milena a primit o steluță, din partea lui Maurice Munteanu. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a fost criticată pentru alegerea cizmelor pe care a făcut-o. Alexandru Abagiu a fost dezamăgit de alegerea Milenei de a purta un hanorac cu aplicații ale unor bijuterii, în loc să facă singură accesorizarea.

Citește și: Milena și Raluca Bădulescu au încins platoul „Bravo, ai stil!” Concurenta și jurata au atras atenția tuturor: „Când intră Milena în platou, se simte”

Raluca Bădulescu: Mie îmi place mult auriul, însă având o piesă centrală, adică hanoracul, cizmele nu sunt în aceeași estetică. Puteai să pui orice altă pereche de cizme. Geanta se potrivește cu hanoracul, cerceii merg, dar cizmele sunt flagrant în altă zonă stilistică.

Maurice Munteanu: Nu mă omor după aplicațiile după hanorac. Ele trebuiau puse în valoarea de cu totul alte încălțări.

Alexandru Abagiu: Pe mine Milena mă enervează teribil că ai ales varianta facilă. Mi-ar fi plăcut foarte tare să iei singură un hanorac de genul acesta și să îl accesorizezi așa.