Milena de la Bravo, ai stil 2023 a avut parte de o jurizare scurtă, asta deoarece ținuta ei a fost pe placul juraților. În ediția din această seară, concurenta a primit complimente chiar și din partea colegelor ei de platou.

Citește și: Milena și Raluca Bădulescu au încins platoul „Bravo, ai stil!” Concurenta și jurata au atras atenția tuturor: „Când intră Milena în platou, se simte”

Întrebată despre ținuta Milenei, Sorina a fost de părere că Milena a mărturisit că îi plac articolele vestimentare, dar și modul cum și-a aranjat zona capului.

Sorina: Îmi place zona capului foarte mult. E foarte interesantă zona capului. Îmi place cum ți-ai pus puloverul peste cămașă. Aș fi simțit nevoia să pui niște platforme la aceste șosete, chiar dacă te duci la un meci de tenis.

Maurice Munteanu, despre ținuta Milena în această seară: „Cea mai bună ținută pe care ai prezentat-o tu până acum”

Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu au fost convinși de ținuta pe care Milena de la Bravo, ai stil 2023 a propus-o în această seară. Maurice Munteanu i-a transmis concurentei că este pe departe cea mai bună ținută cu care s-a prezentat în emisiune.

Ea a obținut trei steluțe din partea juraților. 

Maurice Munteanu: Eu găsesc că această ținută pe care o prezinți este cea mai bună ținută pe care ai prezentat-o tu până acum. Nu îți vine rău. Piciorul are o tonifiere, are o situație.

Raluca Bădulescu: Ținuta e corectă.

Citește și: Cum s-a prezentat Milena în fața juraților „Bravo, ai stil” 2023! Alexandru Abagiu a răbufnit: „Îți dau un sfat și mă sfidezi”

Alexandru Abagiu i-a oferit Milenei un sfat în ceea ce privește modul prin care își poate pune și mai bine în evidență picioarele prin intermediul machiajului. Juratul a sfătuit-o să amestece uleiul de corp cu fond de ton și iluminator, combinație pe care să o întindă foarte bine pe picioare. 

Alexandru Abagiu: Este un look unitar. E de departe unul dintre cele mai bune look-uri pe care le-ai prezentat.

Fii foarte atentă când te dai cu un ulei pe corp, dacă nu îl întinzi foarte bine pare că ai transpirat.